BOMBA:Πρόβα εκλογών στο ΥΠΕΣ αύριο

ekloges222Τα σενάρια που διακινούνται περί πρόωρων εκλογών όσο κι αν διαψεύδονται δεν παύουν να φουντώνουν τις τελευταίες ώρες.Στα δημοσιογραφικά γραφεία «ακούγονται» μάλιστα και ημερομηνίες όπως αυτή της 31ης Μαΐου αλλά και της 7ης Ιουνίου.Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newpost.gr, την περασμένη Παρασκευή, μετά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ δόθηκε εντολή σε τεχνικούς του ΟΤΕ να τσεκάρουν όλες τις τηλεφωνικές γραμμές του υπουργείου Εσωτερικών που μεταδίδουν τα εκλογικά αποτελέσματα.Πρόκειται για περίπου 300 γραμμές τις οποίες θα ελέγξουν τη Δευτέρα οι τεχνικοί του ΟΤΕ μαζί με τις οπτικές ίνες που διαθέτει το υπουργείο στην πλατεία Κλαυθμώνος και μαζί με τις γραμμές που διαθέτει η Singular Logic στο υπουργείο Υγείας.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newpost.gr, το τσεκ στις τηλεφωνικές γραμμές που μεταδίδουν τα εκλογικά αποτελέσματα γίνεται ανά εξάμηνο, ωστόσο έχει τύχει και σε άλλες περιόδους, πολιτικά ρευστές να αυξάνεται η συχνότητα των σχετικών ελέγχων, στο πλαίσιο ετοιμότητας του εκλογικού μηχανισμού της χώρας. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως σχετικές εντολές για ελέγχους δόθηκαν και για το Ζάππειο Μέγαρο.

Πηγές ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα πως το τελευταίο τετράμηνο της διακυβέρνησης Σαμαρά τέτοιοι έλεγχοι γίνονταν διαρκώς. Όπως σημείωναν μάλιστα με νόημα ο εκλογικός μηχανισμός ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί και σε ένα πιθανό δημοψήφισμα..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του