ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΟΙ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ “ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ-ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ-ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ “ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ;”

tsipra

Λυσσαλέος πόλεμος δημοσιευμάτων για σκέψεις του πρωθυπουργού να πάει σε νέες εκλογές ώστε να δυναμώσει πολιτικά, έχει ξεσπάσει στον Κυριακάτικο Τύπο. Eφημερίδες και συγκροτήματα που τρέφονται από δάνεια, χάρες και γλυψίματα σε κάθε λογής εξουσία, έστησαν ήδη πρόωρες κάλπες με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό αφού φαίνεται ότι δεν τους καλαρέσει η σγκυβέρνηση με τους Καμμένους. Πιθανόν να τους άρεσε μια συγκυβέρνηση με τους Ποταμίσιους Γερμανοτσολιάδες.
Αυτό που αναρωτιόμαστε εμείς είναι: Για καλό το σκέφτονται ή για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με σενάρια διαφορετικών μορφών συγκυβέρνησης; Όπως και να χει άποψη μας είναι ότι αυτή την ώρα η χώρα δεν έχει ανάγκη ούτε από εκλογές ούτε από κάλπες. Έχει ανάγκη από ηρεμία και δουλειά. Τυχαίο ότι πριν από την επίσκεψη στον Πούτιν, όλοι θέλουν εκλογές;

Μία από τις συστημικές εφημερίδες αναφέρει βλέπει ”Νέες εκλογές στον ορίζοντα!” και μάλιστα  ”αιφνιδιασμό με λίστα που εισηγούνται στον πρωθυπουργό”.
“Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα του λένε: “Δεν θα έχεις ποτέ μεγαλύτερη πολιτική ευκαιρία” και μάλιστα θεωρούν ότι στήνοντας πρόωρες κάλπες μέχρι τον Ιούνιο:
- Θα επιτύχει μεγαλύτερη και καλύτερα ελεγχόμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενόψει της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές.
- Θα έχει την ευκαιρία για “αναίμακτες” αλλαγές υπουργών με βάση την εμπειρία των πρώτων μηνών της διακυβέρνησης”.
Στο ίδιο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει ότι “ορισμένοι εισηγούνται την ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογών και δημοψηφίσματος, αλλά δεν φαίνεται να εισακούονται μέχρι στιγμής”.
Για καλό της χώρας τα γράφουν ή για το καλό της πάρτης τους;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του