ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: OΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ- ΠΟΣΑ “ΕΣΚΑΣΕ” Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ- ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ- ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

12000


Την ώρα που όλα τα καθεστωτικά μέσα παρουσιάζουν την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη με μελοδραματικό τρόπο ως την τραγωδία της πονεμένης μάνας που πασχίζει για να είναι κοντά στο παιδί της, εμείς αποκαλύπτουμε το οργανωμένο σχέδιο που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.
Ένοχοι όλοι οι δικηγόροι που φρόντισαν εδώ και χρόνια να τρέφουν την εικόνα της Βίκυς Σταμάτη ως γυναίκας με ψυχολογικά προβλήματα, και να συστήνουν τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικές κλινικές. To ίδιο και οι γιατροί που υπέγραφαν ό,τι χαρτί τους ζητούσαν χωρίς κανενα ενδοιασμό. Άραγε με τι αμοιβή και γιατί  το έκαναν;  Γιατί όλοι μεσολάβησαν στη μεταφοράς αυτής της αδίστακτης γυναίκας από τις φυλακές Κορυδαλλού αρχικά στο Δαφνί και μετά στο Δρομοκαιτειο; Πόσο οργανωμένο ήταν αυτό το σχέδιο από τους δικηγορους που κατά καιρούς ανέλαβαν την υπεράσπισή της; (Φραγκίσκος Ραγκούσης, Βασίλης Χειρδάρης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος)

Να συληφθούν όλοι, δικηγοροι, γιατροι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που σίγουρα τα “πήραν”…
Ο μεγαλοβαρόνος του συνδικάτου του εγκληματος των φυλακών πόσα “έσκασε” για να το “σκάσει” η γυναίκα του;.. και τώρα βγαίνει και κάνει εκκλήσεις να γυρίσει πίσω… γιατί τάχα ανησυχει;
Και η γιαγιά στο κόλπο….
Την ώρα που ο σκαι μεταδίδει πληροφορίες πως το παιδί της Βίκυς Σταμάτη εχει εξαφανιστεί, η γιαγιά του παιδιού και μητέρα της Βίκυς, Γεωργία Σταμάτη λέει πως είναι μαζί της….
Ενώ το πρωί η ίδια έλεγε πως το παιδί κοιμάται στο Ζέλι Φθιώτιδας…
Ολοι στο κόλπο ποια;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Εξαφανίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 8χρονος γιος της Βίκυς Σταμάτη, λίγες ώρες μετά την απόδραση της μητέρας του από το Δρομοκαΐτειο.
Οι συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παραμένουν άγνωστες, ενώ έως τώρα έχουν συλληφθεί οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί των φυλάκων που είχαν διαδοχικές βάρδιες στο Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα, την ώρα της απόδρασης.
Η κ. Σταμάτη διέφυγε από την μπαλκονόπορτα του ισόγειου δωματίου που νοσηλευόταν ξεκλειδώνοντας το λουκέτο που υπήρχε στο κάγκελο, είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια συνεργών.
Οι εξωτερικοί φρουροί υποστηρίζουν ότι την ευθύνη για το κλείσιμο του ρολού και του λουκέτου στο κάγκελο της μπαλκονόπορτας την έχουν οι νοσηλευτές. Οι δυο φρουροί της βάρδιας άνοιξαν την πόρτα του δωματίου στις 1:50 το πρωί για να δουν αν ήταν μέσα η νοσηλευόμενη κρατούμενη, αλλά στη συνέχεια, έως τις 6:00 το πρωί, δεν ξανάνοιξαν την πόρτα η οποία δεν έχει παραθυράκι.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο να αποδράσει κάποιος μόνος του, χωρίς να έχει συνεργούς.
Άκαρπες αποδεικνύονται μέχρι στιγμής οι έρευνες της ελληνικής Αστυνομία για τον εντοπισμό της.
Η απόδραση της κ. Σταμάτη έρχεται μια ημέρα μετά την απόρριψη του πέμπτου κατά σειρά αιτήματος αποφυλάκισής της. Στο απορριφθέν αίτημα, η κ. Σταμάτη αναφέρει πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.
Δυο έρευνες για την απόδραση
Εισαγγελική έρευνα για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών και τη διακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη, αν και φρουρούμενη, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.
Παράλληλα, διατάχθηκε και κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τυχόν ευθύνες των φρουρών που είχαν την ευθύνη της φύλαξης της κ. Σταμάτη.
Σε δήλωσή του, σύμφωνα με το skai.gr,ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σημειώνει πως κάθε απόδραση «συνιστά μια αστοχία». Επισημαίνει πως η φρούρηση κρατουμένων που νοσηλεύονται σε ιδρύματα «διασφαλίζονται», όμως αυτό «δεν πρέπει να ακυρώνει τις ανάγκες της νοσηλείας».
Προσθέτει ακόμα ότι καθώς το Ψυχιατρείο και το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού εντάσσονται στο ΕΣΥ θα είναι δυνατό στο μέλλον να νοσηλεύονται εκεί και γυναίκες κρατούμενοι με ψυχολογικά προβλήματα.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.
Το βράδυ της Τετάρτης, πριν την εξαφάνισή της, η κ. Σταμάτη επικοινώνησε με την οικογένειά της για να μιλήσει με το παιδί της και ακουγόταν πολύ απογοητευμένη, όπως είπε στον σταθμό μας η μητέρα της.

Eυθύνες στους δικαστές ρίχνει ο Άκης για την απόδραση της γυναίκας του- Ποιον κοροιδεύουν οι βαρόνοι του εγκλήματος;

Το twitter κράζει την απόδραση της Σταμάτη!- Δείτε τι γράφουν οι Χρήστες!!

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας για την απόδραση-ΜΥΣΤΗΡΙΟ της Βίκυς Σταμάτη!!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η “Μαφία του Δρομοκαΐτειου” συμμετείχε στην απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, αφού ακόμα και ο πρόεδρος παραδέχτηκε οτι είχε βοήθεια εκ των έσω. Τα όσα πουλάει και ισχυρίζεται για το παιδί της είναι ιστορίες για λαϊκή κατανάλωση. Η μάνα είναι πάντα μάνα και αυτό δεν το παραγνωρίζουμε. Μια ματιά όμως στα τηλέφωνα, τα ραβασάκια που έπαιρνε και έδινε, η ευκολία για συζητήσεις με συγκεκριμένους δημοσιογράφους και δικηγόρους, τα πολλά-πολλά με σωφρονιστικούς και προσωπικό αλλά και η on line σύνδεση με Κορυδαλλό μας οδηγούν στο συμπερασμα ότι η κυρά από την Φθιώτιδα απεργαζόταν εδώ και καιρό το σχέδιο απόδρασης με εκ των έσω και εκ των έξω υποστήριξη.
Δείτε δηλώσεις για το περιστατικό από την κάμερα του makeleio.gr
20150402_110259

20150402_110434
20150402_101538 20150402_101616 20150402_101631 «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη» τα τελευταία λόγια που είπε. Ο Πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ισίδωρος Πρώϊος, τόνισε ότι η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη, ήταν πιθανότατα υποβοηθούμενη. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ισίδωρος Πρώιος εκτίμησε ότι η απόδραση ήταν πιθανότατα υποβοηθούμενη καθώς η κ. Σταμάτη φρουρούνταν σε τρεις βάρδιες ενώ η μπαλκονόπορτα, από όπου εικάζεται ότι δραπέτευσε, διέθετε λουκέτο. Επίσης καλό θα είναι να ερευνήσουν τηλεφωνικές επαφές με το Κορυδαλλό. Όλο και κάτι θα βρουν στις συζητήσεις με τον αντρούλη της, τον βαρόνο Άκη Τσοχατζόπουλο. Εκτός εαν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Άκης είναι Παναγία. Θεός φυλάξοι… 

“Φοβάμαι μην κάνει κακό στον εαυτό της” -Η έκκληση του αδελφού της Βίκυς Σταμάτη να επιστρέψει (βίντεο)

Την αγωνία του για την τύχη της αδελφής του εξέφρασε… ο Παναγιώτης Σταμάτης με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό καλώντας την Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο. «Επιβάλλεται να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Είναι μια πράξη που έγινε εν βρασμώ», ανέφερε ο κ. Σταμάτης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη το μόνο που έλεγε συνεχώς είναι ότι θέλει να επιστρέψει στο παιδί της. Προηγούμενη ενημέρωση:Ένα γράμμα αφημένο στο κελί της Βίκυς Σταμάτη βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, στο γράμμα που άφησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μητέρα πρέπει να είναι με το παιδί της». Οι αρχές, έχουν επικοινωνήσει και με τον αδερφό της, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα.“Φοβάμαι για τη ζωή της”, λέει η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη “Χθες το βράδυ μιλήσαμε, με το παιδάκι της μίλησε, ήταν πολύ στεναχωρημένη, δεν ξέρω τίποτα. Ανησυχώ” λέει η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, Γεωργία λίγες ώρες μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαϊτειο. Όπως είπε η κ. Γεωργία η τελευταία επικοινωνία ήταν χθες το βράδυ στις εννιά. “Είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη και πως δεν μπορεί να του μιλήσει πολύ” είπε η μητέρα της, ενώ συμπλήρωσε πως η κόρη της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πολύ απογοητευμένη από τη δικαστική υπόθεση. “Με το παιδί της μιλάει κάθε μέρα. Χθες περίμενε ότι θα έβγαινε. Τώρα ανησυχώ ακόμη και για τη ζωή της. Ήταν πολύ απελπισμένη χθες” είπε η κ Γεωργία Σταμάτη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. “Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Να προχωρήσει η υπόθεση να επιστρέψει στο παιδί της. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω, ήταν πολύ απογοητευμένη” συμπλήρωσε η κ. Σταμάτη Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις των δικηγορων της ΕΔΩ:  ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ-Ραγκούσης: “κάνω έκληση στη Βίκυ Σταμάτη να γυρίσει πίσω” (βίντεο)

Κουγιας: “Η Βίκυ Σταμάτη δεν μου είπε ότι θα αποδράσει αλλά ότι…θα κάνει κάτι χειρότερο” (βίντεο)

Προηγούμενη ενημέρωση:Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγο τηλεοπτικός σταθμός η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν. Δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρίσκονταν έξω από το κελί όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη η Βίκυ Σταμάτη.Ο τελευταίος έλεγχος έγινε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, όπου διαπιστώθηκε πως η Βίκυ Σταμάτη βρισκόταν κανονικά στο κελί της. Οι άνθρωποι του Δρομοκαΐτειου βρήκαν στις 05:40 τα ξημερώματα το λουκέτο σπασμένο και την μπαλκονόπορτα ανοιχτή και εικάζουν ότι από εκεί κατάφερε να φύγει η Βίκυ Σταμάτη. Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό. Η απόδρασή της έρχεται μια μέρα μετά τη νέα απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση, ενώ ο πρόεδρος του Δρομοκαίτιειου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε βοήθεια. Ο δικηγόρος της Β.Σταμάτη Αλέξης Κούγιας της συνέστησε να γυρίσει πίσω.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ”; ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ; ΑΜΑΡΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ;;; ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η “ΑΡΡΩΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ” ΑΛΛΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΗ(Συνεχής ενημέρωση-makeleio.gr)


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του