Σάλος στον ΣΥΡΙΖΑ από τις αποκαλύψεις για τον Κοντονή




Πανικός στην Κουμουνδούρου από το δημοσίευμα του Newsbomb.gr και προβληματισμός στο στενό επιτελείο Τσίπρα για το αν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογέςΤεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα έχει προκύψει στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Newsbomb.gr για το βίο και την πολιτεία του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ανάρτηση του δημοσιεύματος προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή στην Κουμουνδούρου καθώς, όπως είναι φυσικό, κανείς δεν θέλει σε μια τόσο κρίσιμη προεκλογική περίοδο να προστεθούν ακόμη περισσότερες σκιές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους στενούς συνεργάτες του κ. Αλέξη Τσίπρα προβληματίζονται και εισηγούνται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη το Newsbomb.gr (διαβάστε ΕΔΩ) ο κ. Κοντονής έχει στον «πολιτικό του φάκελο» πολλά… σκανδαλώδη χαρτιά από την προσωπική του ζωή, την επαγγελματική του σταδιοδρομία, την πολιτική του δράση και τέλος από τη θητεία του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ως υφυπουργός Αθλητισμού.

Οι πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας και μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα γίνονται όλο και περισσότερες καθώς η δημοσιότητα βοηθά στο να λύνονται οι… κακές γλώσσες κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικά βίαιο άνθρωπο. Πίσω από τον φαινομενικά ήρεμο βουλευτή και τέως υφυπουργό, κρύβεται ένας άλλος χαρακτήρας που κρατά επιμελώς κρυμμένο από τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη που τον γνώρισε πριν λίγους μήνες, όταν ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού στην κυβέρνηση, με παραλίγο τραγικές συνέπειες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο κ. Κοντονής έχει συχνά ξεσπάσματα βίας με αποτέλεσμα η ίδια η μητέρα του να έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο χτυπημένη τρεις φορές!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον ίδιο λόγο διαλύθηκε μέσα σε μια νύχτα και ο γάμος του, πριν από περίπου 15 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι η νύφη τον εγκατέλειψε και ζήτησε διαζύγιο λόγω ξυλοδαρμού…

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Είναι παράλληλα και η δικηγορική του δράση ως υπερασπιστής τοκογλύφων, οι καταστροφικές του παρεμβάσεις κατά των συμφερόντων του δήμου Ζακύνθου λόγω κομματικής εμπάθειας και τέλος η τραγική του θητεία στο υφυπουργείο Αθλητισμού που άνοιξε το δρόμο στο Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλα μαζί… καταδικάζουν τον Σταύρο Κοντονή στη συνείδηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού.

Επτανήσιος, πεισματάρης, με αδιαφανή προσωπική ζωή, με ένα γάμο που προφανώς θέλει να ξεχνάει και με… νυχτερινές βόλτες. Στην ιδιαίτερή του πατρίδα, τη Ζάκυνθο, ακόμα δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί παρενέβη κατά του Δήμου στη συμφωνία του με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υπόθεση του τοπικού ΧΥΤΑ, με αποτέλεσμα πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ.




Οι πελάτες του δικηγόρου Κοντονή

Στην καριέρα του, ως μαχόμενου δικηγόρου, πολλοί κάνουν λόγο για συστηματική υπεράσπιση προσώπων που τους βάρυναν κατηγορίες για τοκογλυφία, κάτι που φυσικά δεν αντιβαίνει με τη δικηγορική ιδιότητα, αλλά απάδει με την ηθική της αριστεράς.

Τέλος, στη σύντομη, αλλά καταστροφική του θητεία στο υφυπουργείο Αθλητισμού, όλοι γνωρίζουν το βίο και την πολιτεία του, καθώς και τα τραγικά αποτελέσματα που είχαν οι παρεμβάσεις του κυρίως στο ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του