ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Η ΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ...

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!!! 
Για τις 22 Μαρτίου 2016 αναβάλλεται η δίκη για την υπόθεση της «Παγίας Προκαταβολής» του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου...
εμπλέκεται ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
Νωρίτερα, ο κ. Παπαγεωργόπουλο είχε προσέλθει στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνοδεία της συζύγου του, χωρίς να κάνει κάποιες δηλώσεις.
Εκτός από τον τέως δήμαρχο, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο τέως γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας, που εξακολουθεί να είναι έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών για την υπόθεση της υπεξαίρεσης, τρεις πρώην αντιδήμαρχοι Οικονομικών και 11 δημοτικοί υπάλληλοι.

Πηγή: thestival.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του