Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΕΝΩ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΕΝΙΣ!!!

Διαστάσεις κωμωδίας παίρνει η μάχη της διαδοχής στη ΝΔ με τους νεοφιλελεύθερους Άδωνικαι Κυριάκο να αλιεύουν κομματικές υπογραφές στο ίδιοΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...... γήπεδο. Αυτό τους κάνει να λένε απίθανα πράγματα, με τον... Τζιτζικώστα να τους παρακολουθεί γελώντας και περιμένοντας τον πραγματικό εσωκομματικό του αντίπαλο που θα είναι οΒ. Μεϊμαράκης.
Ο Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον sport24 και αναφερόμενος στην κούρσα για την προεδρία της ΝΔ δήλωσε: «Έχουμε βγει στο γήπεδο κάποιοι παίκτες για ζέσταμα, αλλά ακόμα δεν έχει σφυρίξει ο διαιτητής και δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί η ενδεκάδα. Δεν ξέρουμε ποιος θα κατέβει, ποιος δεν θα κατέβει, ποιος θα μαζέψει υπογραφές. Το Σάββατο θα ξέρουμε ποια θα είναι η ενδεκάδα ή η πεντάδα, αναλόγως το σπορ... Δεν μπορεί, όμως να αλλάξει τώρα η διαδικασία. Δεν γίνεται να αλλάζουν οι κανόνες όσο είσαι μέσα στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να γίνεται και στην πολιτική».
Αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος παίζει μπάλα και οΆδωνις (σ.σ. Γεωργιάδης) τένις!!!
Το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι δεν κατεβαίνει για να χάσει και ότι δεν είναι «λαγός».
Σ.Σ. Fimotro : για γέλια και για κλάματα η κατάσταση με όλα όσα λένε οι γαλάζιοι δελφίνοι...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του