Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ! ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕ 16.000 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ! – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)






Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αν ρωτούσες κάποιον μυημένο στον αθλητισμό ποιοι είναι οι αθλητές που μπορούν να χαρίσουν στην Ελλάδα ένα μετάλλιο, το 90% θα απαντούσε «ο Λευτέρης Πετρούνιας».

Γεννημένος νικητής, λίγο πριν γίνει παγκόσμιος πρωτάθλητης, το Σεπτέμβριο του 2015, έχασε τον πατέρα του από πνευμονικό οίδημα, παρόλα αυτά, βρήκε το δρόμο και τον τρόπο και θριάμβευσε, αφιερώνοντας το ΧΡΥΣΟ στον αγαπημένο του πατέρα, ως φόρο τιμής στον γεννήτορά του!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και πρωταθλητής Ευρώπης) στους κρίκους επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εκτελώντας άψογα το πρόγραμμα του προκρίθηκε με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον τελικό (έχοντας 15.833 βαθμούς) που ξεκίνησε στις 20:00 (σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1)






Μπροστά του βρέθηκε μόνο ο Κινέζεος Γιανγκ Λιου(15.900), ο οποίος μαζί με τον συμπατριώτη του Χοα Γιου θεωρούνται οι μεγάλοι του αντίπαλοι, αν και θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας και στον Βραζιλιάνο Ζανέτι, ο οποίος αγωνιζόμενος «εντός έδρας» μπορεί να έχει και μια διαφορετική μεταχείριση από τους κριτές.
Ο Κινέζος Χάο Γιου ήταν ο πρώτος αθλητής που ξεκίνησε, αλλά πλήρωσε κυρίως την άσχημη έξοδο του και βαθμολογήθηκε με 15.400.

Ακολουθεί ο Πετρούνιας!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! ΑΠΙΘΑΝΟΣ! ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε με απίστευτο τρόπο το πρόγραμμα του, χωρίς ούτε ψεγάδι και το ολοκλήρωσε με μία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ έξοδο (όπου έκανε δυόμισι περιστροφές) αναγκάζοντας τους κριτές να τον βαθμολογήσουν με 16.000 βαθμούς (6.800 στο βαθμό δυσκολίας και 9.200 στην εκτέλεση)

PETROYNIAS KATATAKSH

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του