Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ



ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΑΣ... ΞΕΠΑΣΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Τη θέση ότι η υπερφορολόγηση σκοτώνει την επιχειρηματικότητα επανέλαβε από τη Ζάκυνθο οΚυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας παράλληλα ανάγκη για ένα διαφορετικό...
μείγμα οικονομικής πολιτικής που θα μειώνει την φορολόγηση των επιχειρήσεων και θα δίνει προτεραιότητα στην προσέλκυση επενδύσεων.
«Το μήνυμα, το οποίο άκουσα και σήμερα είναι ένα: Η υπερφορολόγηση σκοτώνει την επιχειρηματικότητα. Οι πολίτες και οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε ένα απόλυτο φορολογικό αδιέξοδο. Αδυνατούν πια να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους έναντι του κράτους», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη σύσκεψη στην οποία συμμετείχε με τοπικούς παραγωγικούς φορείς.
Είναι απολύτως σαφές και ξεκάθαρο, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, ότι η οικονομία «χρειάζεται ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής», το οποίο θα στηρίζεται σε περιορισμό δαπανών και σε ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών.
«Χρέος της Νέας Δημοκρατίας και δικό μου προσωπικά είναι να προτείνω στους Έλληνες πολίτες μια συμφωνία αλήθειας, η οποία θα δίνει έναν εναλλακτικό δρόμο διεξόδου από τη μεγάλη κρίση την οποία διανύουμε», συμπλήρωσε.
Σ.Σ. Fimotro : ελπίζουμε αυτή η θέση να ισχύσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην περίπτωση που γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός. Γιατί ακριβώς τα ίδια μας είχε υποσχεθεί ο προκάτοχός του Α. Σαμαράς και αντί να μειώσει τους φόρους, όπως μας υποσχόταν προεκλογικά, μας... ΞΕΠΑΤΩΣΕ κανονικά σε νέους και πιο δυσβάστακτους φόρους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του