ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΑΔΕΙΕΣ
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κατακύρωση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας.
Λίγο μετά τις 11 άρχισε η τελική διαδικασία προσομοίωσης στο...
κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, με το κτίριο να έχει μεταβληθεί στο «στρατηγείο» της ειδικής επιτροπής που θα διευθύνει την ηλεκτρονική δημοπρασία, για μια τελική πρόβα της όλης διαδικασίας, αλλά και για τις διαβουλεύσεις της τελευταίας στιγμής σε μια τελευταία προσπάθεια γεφύρωσης των διαφωνιών που υπάρχουν μεταξύ των διαγωνιζομένων και των προσώπων που εποπτεύουν τον διαγωνισμό.
Τα μέτρα της τροχαίας γύρω από το κτίριο είναι ιδιαίτερα αυστηρά αφού έχει απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους, ενώ κλειστή είναι η οδός Πάντου για τους οδηγούς. Χαρακτηριστικό των αυξημένων μέτρων είναι η παρουσία των ΜΑΤ.
Αυτή την ώρα στο κτίριο έχουν εισέλθει όλοι οι εκπρόσωποι των καναλιών οι οποίοι αναμένεται να φύγουν αργά το βράδυ από το κτίριο ενώ πρέπει να επιστρέψουν μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης οπότε και θα σφραγιστούν οι πόρτες για να ξεκινήσει η δημοπρασία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του