Έδωσαν τις παράγκες μια μέρα πριν τον διαγωνισμό κληρωση



ΤΟΠΙΚΑ

Ενώ ο διαγωνισμός κληρωση για τις παράγκες στο παζάρι του δήμου της Θήβας είναι την Δευτέρα 22 Αυγούστου οι παράγκες έχουν γεμίσει εμπορεύματα από την προηγούμενη ημέρα χωρίς να έχει γίνει ο διαγωνισμός.Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό κατά τις 20:30 όταν δημιουργήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ εμπόρου και του αντιδημάρχου κύριου Χατζησταμάτη γιατί δόθηκαν οι παράγκες χωρίς διαγωνισμό λέγοντας του "Και εγώ τι θα παρω   αύριο αφού τις έχετε ήδη δώσει?" και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω εξηγήσεις.


Αύριο το πρωί δηλαδή Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 07:30 θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός κληρωση οι παράγκες όμως δόθηκαν. Αυτές είναι αδιαφανείς διαδικασίες και λειτουργούν εις βάρος του δήμου και των δημοτών.

Τι λόγο έχει πλέον να γίνει ο πλειοδοτικός διαγωνισμός?

Ο εισαγγελέας δεν πρέπει να ερευνήσει το γεγονός?



Σας παραθέτουμε φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του