ΣΟΚ στη Τήνο! Ξεφτιλίστηκε ο Πάνος Καμμένος!Την «έφερε» ύπουλα στον Βασίλη Λεβέντη επειδή ξέρει ότι πλησιάζει το τέλος του….


15 Καμμένος-Λεβέντης
Υπουργός Άμυνας είναι
ότι γουστάρει κάνει…
Και ενώ ήταν προγραμματισμένο το πλοίο του πολεμικού ναυτικού να απέπλεε στις 9 το πρωί από το λιμάνι της Τήνου για τον υγρό τάφο- του καταδρομικού πλοίου «Έλλη» – το πλοίο απέπλευσε 10 λεπτά νωρίτερα αφήνοντας τον Βασίλη Λεβέντη ξέμπαρκο..
ImageHandler (1)
«Δεν μας πήραν, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ήταν να φύγουμε στις εννέα, άλλα το πλοίο έφυγε νωρίτερα», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Μάλλον έγινε συνωμοσία των δυο», σχολίασε αστειευόμενος, αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο που ήταν πάνω στο πλοίο.
«Όλα είναι πιθανά… δεν αποδίδω δόλο, η Παναγία ενώνει, χρόνια πολλά», συνέχισε ο κ. Λεβέντης.
—————————
Υ.Γ.Πολύ κρίμα για τον Καμμένο…
Δεν σεβάστηκε ούτε τη σημερινή ημέρα….
Και εσύ αξιότιμε κύριε λεβέντη που ήσουν…. Τελευταία στιγμή και εσύ…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του