Τέσσερις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες από σύγκρουση σκαφών


σύγκρουση σκαφών
Συναγερμός έχει σημάνει στις λιμενικές Αρχές που κινητοποίησαν με την σειρά τους και παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη νοτιοδυτικά της Αίγινας μετά από σύγκρουση ενός επιβατηγού – τουριστικού σκάφους και ενός ταχύπλοου.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας από την σφοδρή σύγκρουση των σκαφών στην Αίγινα υπάρχουν 3 νεκροί ενήλικες και 1 κοριτσάκι 3-4 χρονών επίσης νεκρό, ένας ακρωτηριασμένος και ένας ακόμα σοβαρά τραυματίας και 12-13 ελαφρύτερα. Όλοι θα μεταφερθούν στον Πειραιά και από εκεί στο Κρατικό Νικαίας΄.

Ο τέταρτος νεκρός ανασύρθηκε από το βυθισμένο σκάφος και πριν λίγο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια λάτζα μετέφερε στο νησάκι Μονή Αίγινας τουλάχιστον 20 παραθεριστές για να κάνουν μπάνιο. Λίγο μετά τη 1:00 μμ ένα ταχύπλοο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εμβόλισε το σκάφος που μετέφερε τα 20 άτομα και το έκοψε στη μέση.

Στην περιοχή έσπευσε και ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο Ναυτιλίας, στο πρώτο σκάφος επέβαιναν 20 άνθρωποι, οι οποίοι μετά τη σύγκρουση έπεσαν στη θάλασσα.

Όλα τα άτομα που έπεσαν στη θάλασσα περισυνελλέγησαν, ενώ το τουριστικό σκάφος έχει ήδη βυθιστεί.

Συνελήφθη πριν λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, ο ιδιοκτήτης του ταχύπλοου σκάφους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του