Ένταση στα δικαστήρια Πειραιά: Η θεία του κοριτσιού κινήθηκε κατά του οδηγού του ταχύπλοου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)






Στα δικαστήρια Πειραιά ο 76χρονος που κατηγορείται ότι προκάλεσε τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα χθες το μεσημέρι με τέσσερις νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου και συνοδεία στελεχών του λιμενικού σώματος, έφυγε στις 8 το πρωί από την Αίγινα για να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ναυτικό δυστύχημα.

Μόλις έφτασε στα δικαστήρια υπήρξε ένταση καθώς μία γυναίκα πλησίασε κρατώντας δύο κορνίζες και φωνάζοντας σε μία προσπάθεια να πλησιάσει τον κατηγορούμενο.

Πρόκειται για τη θεία του κοριτσιού που βρήκε τραγικό θάνατο από το δυστύχημα χθες, η οποία επιχείρησε να χτυπήσει τον 77χρονο μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά οι άνδρες της ασφάλειας την κράτησαν.

Στα δικαστήρια έφτασε και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος είναι συγγενής του χειριστή και ανέλαβε την υπεράσπισή του.

Εν τω μεταξύ ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του