ΆΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΗΡΘΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΣΑΚΒΟΥΑΓΙΑΖ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ) ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΒΒΙΔΗ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΣΦΑΓΗ! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ


marinakis
Η στιγμή για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών έφτασε και από τις 07:00 το πρωί εφτασαν σταδιακά στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης στην Καλλιθέα οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

unnamed3-600x2751
Προτελευταίος μπήκε στη ΓΓΕΕ ο κ. Ιβάν Σαββίδης. «Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν κρυφά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άλλον τρόπο, να ήταν μια ανοιχτή διαδικασία και να τελείωνε με όποιον δώσει περισσότερα. Εμείς δεχόμαστε τους όρους της κυβέρνησης και προχωράμε», δήλωσε ο κ. Σαββίδης.
savidis23
ΩΡΑ 08:06 Οι δηλώσεις του κ. Κυμπουρόπουλου του ΣΚΑΙ

ΩΡΑ 08:03 Φτάνει ο Στρατής Λιαρέλης από την αντιπροσωπεία του ΑΝΤ1 με σάκο στην πλάτη περιμένοντας τον Θοδωρή Κυριακού
liarelis_n
αντ1
ΩΡΑ 07:58 Ο εκπροσωπος του ΑLPHA Δημήτρης Φουρλεμάδης: «Σήμερα είναι μέρα ευχών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ειδικά για τα κανάλια που έχουν ήδη εργαζόμενους. Δεχθήκαμε να μπούμε σε αυτόν τον διαγωνισμό, και θα παίξουμε με αυτούς τους κανόνες. Προσερχόμαστε δυνατοί, είμαστε αισιόδοξοι και ενδιαφερόμαστε για τους εργαζόμενους. Η διαδικασία είναι ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές, αλλά αυτό είναι το λιγότερο όταν υπάρχουν εργαζόμενοι».
Τρίτος κατά σειρά μπήκε ο υιός του κ. Καλογρίτσα Βλαδίμηρος με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
kalog1
ΩΡΑ 07:54 Δείτε την προσέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της αντιπροσωπείας του


Πρώτος από τα κανάλια στις 7 το πρωί πέρασε ο εκπρόσωπος του STAR Κάρολος Αλκαλάι.
Αν και έγινε κλήρωση για την ώρα που θα φτάσουν οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις άδειες, μετά τον αποκλεισμό την τελευταίας στιγμής της συμμετοχής του Epsilon λόγω προβλήματος με την εγγυητική που κατέθεσε ο Φίλιππος Βρυώνης, η… σειρά φαίνεται πως δεν τηρήθηκε. Αλλά μάλλον αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ο δρόμος μπροστά από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας στην Καλλιθέα είναι αποκλεισμένος και η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο στους εκπροσώπους των εταιριών που διεκδικούν άδεια και τα τηλεοπτικά συνεργεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εποπτεύουν το χώρο, ενώ έχουν επιστρατευτεί και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του