ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ- ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ! ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ






Όλη η Κύπρος αναζητά τα δυο 11χρονα αγόρια που απήχθησαν από το σχολείο τους στη Λάρνακα – Τα παρέσυρε σε γκρι αυτοκίνητο άνδρας με το πρόσχημα πως ήθελε βοήθεια στη μεταφορά βιβλίων – Στα χέρια της αστυνομίας η πλήρης περιγραφή του – Το περίεργο περιστατικό λίγη ώρα πριν από την εξαφάνιση των δυο αγοριών – Έλληνας ορθοπεδικός ο πατέρας του ενός αγοριού – Εργάζεται το νοσοκομείο της Λάρνακας μαζί με τη σύζυγό του





Ένα θρίλερ που έχει προκαλέσει κινητοποίηση. Όλη η Κύπρος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις με την απαγωγή των 11χρονων αγοριών, από μεσήλικα άνδρα, στη Λάρνακα. Ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης αγνοούνται από το νωρίς το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) όταν άνδρας τα πλησίασε και με το πρόσχημα πως ήθελε βοήθεια για τη μεταφορά βιβλίων, τα έβαλε σε ένα γκρι αυτοκίνητο και τα απήγαγε.
Με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους, που είναι Έλληνες οι οποίοι εργάζονται στην Κύπρο, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία των δυο αγοριών. Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι ορθοπεδικός που εργάζεται στο γενικό νοσοκομείο της Λάρνακας. Στο ίδιο νοσοκομείο ως νοσηλεύτρια εργάζεται και η μητέρα του παιδιού. Τις οικογένειες των δυο παιδιών που αγνοούνται συνδέει φιλική σχέση.





View image on Twitter



Αστυνομία Κύπρου@Cyprus_Police




Δύο 11χρονοι αγνοούνται από το πρωί, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λ/κα. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.
Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία τηλ 24804024 ή 24804016 ή με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.
9:53 AM - Sep 25, 2018
81
303 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy





Τα δυο παιδιά είναι μαθητές στο δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Τρίτης. Τα δυο αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο τους, άφησαν τις τσάντες τους στην τάξη και βγήκαν στο προαύλιο να παίξουν με τους συμμαθητές τους. Τότε, ένας μεσήλικας άνδρας φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του.

Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης έλειπαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας έχει ηλικία μεταξύ 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ, περίπου 100 κιλών, με μούσι. Φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα με μοτίβο στο μπροστινό μέρος με έντονα χρώματα, γιλέκο σκούρου χρώματος, παντελόνι μακρύ σκούρο, καπέλο τύπου μπερέ χρώματος σκούρου. Το δεξί του χέρι είναι πρόχειρα δεμένο με γάζα. Φαίνεται να διακινείται με σεντάν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Σημειώνεται ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα.

Στο πόδι όλη η Λάρνακα
Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και έχουν στηθεί δυο κέντρα διαχείρισης της κατάστασης, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι λιμενικές Αρχές, τα αεροδρόμια και λαμβάνονται μέτρα και στη «νεκρή ζώνη». Στο σχολείο βρίσκονται και οι γονείς των μαθητών, αλλά και ψυχολόγοι.

Ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου, Κώστας Χαμπιούρης, μίλησε ήδη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικόλαου, ο οποίος μετέβη στη Λάρνακα. Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας βρίσκεται σε επαφή με τον αστυνομικό διευθυντή Λάρνακας. Το προσωπικό του δήμου Λάρνακας έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για το περιστατικό, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες στα συνεργεία καθαριότητας του δήμου και το υγειονομείο, ώστε να προχωρήσουν σε περιπολίες αναζήτησης των ανηλίκων και του δράστη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του