Άγρια επεισόδια στη Μαλακάσα μεταξύ αλλοδαπών: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίε






Καζάνι που βράζει θυμίζει το κέντρο παραμονής αλλοδαπών στη Μαλακάσα καθώς έχουν ξεσπάσει άγριες συμπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα έναν νεκρό Σύρο μετανάστη.

Οι συμπλοκές μεταξύ ομάδων Σύρων και Αφγανών ξεκίνησαν από εχθές, Παρασκευή ωστόσο συνεχίστηκαν και σήμερα το μεσημέρι.


Πληροφορίες κάνουν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό ενός 31χρονου Σύρου ο οποίος κατέληξε ενώ υπάρχουν και 8 τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Υπάρχουν και πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό αλλά δεν έχουν επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Αξιωματικοί της Δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής έχουν σπεύσει στο ΚΕΠΑ και πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.








Αφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός Αφγανού που κατέληξε, γύρω στις 14:30, στην συμπλοκή με τα αιματηρά αποτελέσματα .

Βέβαια η αφορμή λίγη σημασία παίζει καθώς οι παράνομοι μετανάστες φέρνουν μαζί τους τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους με αποτέλεσμα τέτοιες συμπλοκές να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην τριτοκοσμική Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής(;) (ναι απέκτησε η φτωχοποιημένη Ελλάδα «μεταναστευτική πολιτική) προανήγγειλε την «φιλοξενία» 10.000 αλλοδαπών διαφόρων εθνικοτήτων σε διαμερίσματα στην περίφημη «ενδοχώρα». Όσο για τους Έλληνες, έτσι όπως πάμε, αυτοί μάλλον θα πάρουν τη… θέση των αλλοδαπών στα hot spot.

pronews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του