ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


4563986
Λίγο πριν τις 9 το βράδυ έληξε η πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο στο Σύνταγμα. Συμπλοκές είχαμε κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης για τον Ζακ Κωστόπουλο. Διαδηλωτές ήρθαν στα χέρια με κουκουλοφόρους, στην προσπάθειά τους να τους απομακρύνουν από την πορεία. Ζημιές προκλήθηκαν και σε δυο ΑΤΜ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κουκουλοφόροι έχουν προκαλέσει ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων – Περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και κάνουν πορεία που θα καταληξει στο κοσμηματοπωλείο της Γλάδστωνος – Κλειστό το κέντρο της πόλης
Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοφόροι που μετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο.
spasimata01 (1)
Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια και σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία πορεία που θα καταλήξει από το Σύνταγμα στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.
spasimata05spasimata07spasimata01spasimata02spasimata04spasimata_main01

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του