ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)




Eκρήξεις στην περιφέρεια του Masyaf στην επαρχία της Χάμα. Η συριακή άμυνα αντιμετωπίζει επίθεση εχθρικών αεροσκαφών σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ισραηλινών που χτυπούν με πυραύλους από χαμηλό ύψος από το λιβανέζικο εναέριο χώρο κατά του επιστημονικού κέντρου και λοιπών στόχων στην πολύπαθη περιοχή. Oι πύραυλοι εθεάθησαν ως και από κατοίκους στην περιφέρεια Safita καθώς προέρχονταν από το γειτονικό Λίβανο. Oι κάτοικοι του χωριού Idrikish
(Tartus περιοχή) είδαν τους πυραύλους να περνούν κι άκουσαν τον ήχο των εκρήξεων από το γειτονικό Massyaf. Χωρίς προσχήματα αυτή τη φορά το Ισραήλ βομβαρδίζει το προσφιλείς του στόχους στη Συρία.

….Στρατιωτική πηγή συριακή χαρακτηρίζει άγρια επίθεση αυτή του Ισραήλ στις συριακές θέσεις. Xτυπήθηκε το χωριό Ηabnamrah στην Ταρτούς.


Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες αρκετές εκρήξεις συγκλονίζουν και την κοιλάδα  Al Ayouin, στην περιφέρεια της Χάμα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα ισραηλινά μαχητικά πέταξαν πάνω από τις περιοχές KeserwanJbeil στο Λίβανο και αφού ακούστηκαν στόχευσαν ακούστηκαν οι εκρήξεις στη Χάμα και έφυγαν προς τη θάλασσα. Αναφορές ότι 5 Ισραηλινοί πύραυλοι έπεσαν στην Wadi Al-Ayoun περιοχή στην Χάμα.
Αναφορές ότι χτυπήθηκε το ερευνητικό κέντρο στην Harf Nmerah κοντά στην Hraison Banyas στ΄ανατολικά Χομς  Homs πλησίον Hadideh. Στο παραθαλάσσιο Banyas στην Ταρτούς έπεσαν 2 ισραηλινοί πύραυλοι.
Σύμφωνα με SANA  που επικαλείται κατοίκους έπεσαν συντρίμμια ισραηλινών πυραύλων που χτυπήθηκαν από συριακή αεράμυνα κοντά στο χωριό  Nazareth και στο χωριό Dahr στο  δυτικό τμήμα της επαρχίας της Χομς. Πρώτος απολογισμός 1 νεκρός 4 τραυματίες στο Masyaf.
Iσραηλινοί πύραυλοι χτύπησαν « ιρανικές θέσεις » στη Δ Συρία σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο OSDH.
Το Sana ανέφερε ότι η συριακή αεράμυνα χτύπησε πολλούς πυραύλους που εκτόξευσαν τα ισραηλινά αεροπλάνα κατά τα δυτικά της χώρας. Προηγουμένως το πρακτορείο του Λιβάνου (ANI, κρατικό) μετέφερε ότι η ισραηλινή αεροπορία πέταξε πάνω από Kesrouan, στα βόρεια της Βηρυτού πριν να κατευθυνθεί προς Συρία.
1 νεκρός 12 τραυματίες δίνεται τώρα ως απολογισμός. Τα 4 ισραηλινά μαχητικά έριξαν 15 ταυτόχρονα. 5 πύραυλοι καταρρίφθηκαν 2 έπεσαν κοντά στη ρωσική βάση και οι άλλοι χτύπησαν 2 συριακούς στρατιωτικούς στόχους.
Η αντιπολιτευόμενη  ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο OSDH, αναφέρει ότι οι ισραηλινοί πύραυλοι στόχευσαν την περιοχή Banias, στην επαρχία Tartous, και τον τομέα Wadi al-Ouyoun,στο δυτικό άκρο της γειτονικής επαρχίας της Hama.
Το  Sana ως αρχικό απολογισμό των ισραηλινών επιθέσεων είχε δώσει 1 νεκρό και 4 τραυματίες κι επικαλούμενο στρατιωτική πηγή είπε ότι οι ισραηλινοί στόχευσαν θέσεις σε  Tartous και Hama.


Aucun texte alternatif disponible.

To sana αργότερα μετέφερε επικαλούμενο τη διοίκηση του νοσοκομείου στο Masyaf, ότι υπάρχει εκεί 1 νεκρός και 12 τραυματίες.
8 οι τραυματίες στο  Banyas,στα βόρεια της Tartous, σύμφωνα με το νοσoκομείο όπως λέει το sana.
Βίντεο δείχνει ισραηλινά μαχητικά στον εναέριο Λιβάνου λίγο πριν το χτύπημα.
L’image contient peut-être : ciel
dimpenews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του