EKTAKTO! ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ 11ΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ- ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ- ΕΙΝΑΙ 35ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ- ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)





Σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκια που εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί και είχε σημάνει συναγερμός.
AναλυτικαΒρέθηκαν ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης που είχαν απαχθεί το πρωί της Τρίτης έξω από το σχολείο τους στη Λάρνακα – Τη θετική εξέλιξη επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν.

Η απαγωγή έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία,. Από την ομάδα των παιδιών προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα δύο μόνο και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Τα δύο παιδιά που κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους (πατέρας του Σταματάκη και μητέρα του Ντόγκλη) εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια

Ο δράστης είναι 35 ετών και ελληνοκύπριος και σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους. Σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, εξετάζεται το ενδεχόμενο σκοπός της απαγωγής να είναι τα λύτρα. Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε. Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τα παιδιά να μπαίνουν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφθασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.


Δάκρυα χαράς στον αέρα

Την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του εντοπισμού των δυο παιδιών οι παρουσιαστές αλλά και ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού SigmaLive ξέσπασαν σε κλάματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του