Ρωσικό IL-20 εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια των Γαλλο-ισραηλινών βομβαρδισμών – ΝΑΤΟϊκά πλοία συμμετείχαν στην επίθεση κατά της Συρίας



Του Ευάγγελου Κόκκινου
Ο ρωσικός στρατός ανέφερε ότι ρωσικό αεροσκάφος IL-20 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στην αεροπορική βάση Hmeimim στη Συρία, ενώ στην τελευταία επίθεση κατά της Συρίας συμμετείχε γαλλική φρεγάτα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ρωσικά μέσα εναερίου ελέγχου κατέγραψαν εκτόξευση πυραύλων από γαλλική φρεγάτα κλάσης FREMM στη Μεσόγειο αργά τη Δευτέρα, αναφέρει το Sputnik.

Τα συριακά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την επίθεση πυραύλων στην παράκτια πόλη Λαττάκεια τη Δευτέρα το βράδυ. Μερικοί πύραυλοι έπληξαν τμήματα της πόλης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ σημαντικός αριθμός των πυραύλων αναχαιτίστηκε από τα συριακά συστήματα αεράμυνας.

Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος Il-20 με πλήρωμα 14 μελών της υπηρεσίας εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κατά τη διάρκεια της επίθεσης τεσσάρων ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών στην επαρχία Λαττάκεια της Συρίας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.




Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κατονομάζει και κατηγορεί ευθέως το Ισραήλ για την επίθεση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τους αγνοούμενους.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην αεροπορική βάση Khmeimim «έχασαν την επαφή” με το αεροσκάφος την Τετάρτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια επίθεσης ισραηλινών μαχητικών F-16 στη Λαττάκεια μεταδίδει το RT.


RUSSIA: A RUSSIAN AIR FORCE IL-20 WENT OFF THE RADAR AND MOST PROBABLY CRASHED DURING TONIGHT'S ATTACK

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του