ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ». Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΗΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΚΟΡΕΣΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕ ΣΚΑΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΣΥΖΥΓΟ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ





Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας δείχνουν πως πίσω απ’ τη δολοφονία του Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα βρίσκονται η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της.

Από την πρώτη στιγμή οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως το ζευγάρι είχε δολοφονήσει τον άτυχο 50χρόνο την ώρα μάλιστα που κυνηγούσε σε περιοχή της Αρκίτσας.

Όμως δεν υπήρχαν τα στοιχεία που θα οδηγούσαν τους αστυνομικούς της ασφάλειας στην σύλληψή τους.

Από τον περασμένο Ιανουάριο οι αστυνομικοί δούλευαν την υπόθεση μέρα και νύχτα. Έχοντας στη διάθεσή τους και την τεχνολογία κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και μία μαρτυρία των τελευταίων ωρών, για την σχέση του 55χρόνου Γερμανού με την πρώην σύζυγό του και του νυν συντρόφου της τόσο με τη γυναίκα όσο και με το θύμα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ασφάλειας τους δύο δράστες έχοντας όμως στα χέρια τους ήδη εντάλματα σύλληψης από ανακριτή και εισαγγελέα. Περίπου στις εννέα το βράδυ τους συνέλαβαν και αύριο στις 11 το πρωί θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο, ο άνδρας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και η γυναίκα ως ηθικός αυτουργός αφού φέρεται να είναι αυτή που τον ώθησε να πυροβολήσει τον 55χρόνο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο 55χρονος Γερμανός κυνηγός, βρέθηκε νεκρός στις 10 Ιανουαρίου 2018, στον οικισμό Τριανταφυλλιά, μέσα σε ελαιώνα
Σύμφωνα τότε με το tvstar.gr, εγκληματική ενέργεια χωρίς αμφιβολία ήταν ο θάνατος του 55χρονου, έπειτα από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ο ιατροδικαστής είχε επισημάνει ότι το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα δυο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, στην πλάτη και στο κεφάλι.

Ο άνδρας, που ήταν κυνηγός και διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας, βρέθηκε πυροβολημένος έξω από το αυτοκίνητό του. Μέχρι τώρα, ήταν πολλά σενάρια «ανοιχτά» για το τι μπορεί να συνέβη και κάποιοι έλεγαν ότι ίσως είχε πυροβοληθεί και κατά λάθος, από άλλο κυνηγό. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας έχουν στη διάθεσή τους και εξετάζουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του