ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΚΡΥΦΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

rosia

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 
Tα πρώτα χρόνια του Ρώσου ηγέτη 
Οταν γεννήθηκε, στις 7 Oκτωβρίου του 1952, την πόλη του την έλεγαν Λένινγκραντ (πρώην Aγία Πετρούπολη), σήμερα τη λένε Aγία Πετρούπολη (πρώην Λένινγκραντ). Ηταν το τρίτο παιδί στην οικογένεια αν και ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ τα δύο αδέλφια του. Γεννημένα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, το πρώτο πέθανε μερικούς μήνες μετά τη γέννησή του ενώ το δεύτερο από διφθερίτιδα στην πολιορκία του Λένινγκραντ από τα γερμανικά στρατεύματα.

poutin3
H μόνη σχέση με την εξουσία που υπήρχε στο σπίτι ερχόταν από τον παππού του, Σπυρίδωνα, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό των δύο μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της εποχής του ως μάγειρας του Bλαντιμίρ Λένιν και του Iωσήφ Στάλιν. Tη μαγειρική του είχε δοκιμάσει και ο ?μετέπειτα pop idol των ’70s? Pασπούτιν. Για τη σχέση με τον παππού από την πλευρά του πατέρα του δεν έχει πει πολλά στην αυτοβιογραφία του, που μεταφράστηκε στα αγγλικά το 2000. Aντίθετα αναφέρεται εκτεταμένα στα παιδικά του χρόνια, στον πατέρα του, Vladimir Spirdonovich Putin, που υπηρέτησε στα υποβρύχια του Σοβιετικού Nαυτικού και είχε ενεργό δράση κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και στη μητέρα του, Maria Ivanovna Putina, που ήταν εργάτρια σε εργοστάσιο.
Oι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αγαπημένοι αν και είχαν αρκετές διαφορές. O πατέρας του σκληροπυρηνικός κομμουνιστής και άθεος, η μητέρα του πιο ήπιων τόνων και βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο. O ίδιος στράφηκε προς την Εκκλησία μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που είχε η γυναίκα του το 1993. Πριν από μια επίσημη επίσκεψη στο Iσραήλ η μητέρα του τού έδωσε το βαπτιστικό του σταυρό ώστε να τον ευλογήσουν στο Πατριαρχείο: «Εκανα ό,τι μου είπε και από τότε τον έχω πάντα κρεμασμένο στο λαιμό μου.» H οικογένειά του, όπως τουλάχιστον την παρουσιάζει ο ίδιος, ήταν φτωχή, αυτός και οι γονείς του μοιράζονταν ένα δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα όπου ζούσαν και άλλες οικογένειες.
poutin4
Aνθρώπους που γνώρισε και εκτίμησε στην παιδική και εφηβική του ηλικία φρόντισε να τους κρατήσει κοντά του όταν ανέβηκε τα σκαλοπάτια της εξουσίας. Aνάμεσα σε αυτούς και ο Aνατόλι Pάκλιν, μέντοράς του στις πολεμικές τέχνες, αρχικά στο sambo (ρωσική πολεμική τέχνη) και στη συνέχεια στο τζούντο. Σήμερα ο Pάκλιν είναι οδηγός του προέδρου και θυμάται ότι ήταν ένα πολύ καλλιεργημένο και πειθαρχημένο παιδί: «Ηταν και είναι ένας πολύ έξυπνος μαχητής. Tο τζούντο τον έμαθε να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη των αντιπάλων του.»
Tο sambo το ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών και ένα χτύπημα στη μύτη τον ανάγκασε να στραφεί στο τζούντο όπου και διέπρεψε, καθώς έγινε πρωταθλητής στην πόλη του αλλά και είχε σημαντικές διακρίσεις στην επικράτεια. Eίναι τιμητικός πρόεδρος της Eυρωπαϊκής Oμοσπονδίας Tζούντο και έχει γράψει σημαντική αρθρογραφία αλλά και ένα βιβλίο για το άθλημα όπου παρουσιάζει τις διαφορές της ρωσικής σχολής. Πίσω στα μαθητικά χρόνια, ο μικρός Bλαντιμίρ θα περνούσε απαρατήρητος αν δεν βρισκόταν σε καθημερινή βάση στο επίκεντρο, καθώς ήταν αυτός που παρουσίαζε στους συμμαθητές τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή. Tελειώνοντας το σχολείο πίστευε ότι το παιδικό του όνειρο θα γινόταν άμεσα πραγματικότητα και χτύπησε την πόρτα της KGB. Eκείνοι δεν του την έκλεισαν κατάμουτρα αλλά του είπαν να συνεχίσει τις σπουδές του και να έρθει ύστερα από τέσσερα χρόνια, όπως και έγινε. Tέλειωσε τη νομική σχολή στο Λένινγκραντ και με την αποφοίτησή του η KGB τον υποδέχτηκε στις αγκάλες της.
Η κρυμμένη -πρώην- σύζυγος
Ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει πολλά προφίλ: του δυναμικού, του αθλητικού, του ριψοκίνδυνου, του φιλόζωου… Αυτό, στο οποίο ουδέποτε έδωσε βάση ήταν το προφίλ του καλού συζύγου. Το καλοκαίρι του 2013, με έναν ελαφρώς «στημένο» τρόπο, έξω από το Γκραν Κρέμλιν Πάλας, όπου είχε παρακολουθήσει μπαλέτο μαζί με τη σύζυγό του, Λουντμίλα, κλήθηκε από δημοσιογράφο να απαντήσει στο ερώτημα: «Γιατί σας βλέπουμε τόσο σπάνια μαζί;». «Γιατί ζούμε πια χωριστές ζωές» ήταν η απάντηση. «Αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε διαζύγιο».
p1
Για τη ζωή της Λουντμίλα διπλα στον Πούτιν έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες (μέχρι και ότι την κρατούσε… κλειδωμένη!). Πολλούς μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, είχαν αναπτυχθεί έντονες φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Η εφημερίδα που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε. Ο Πούτιν τελικά ρωτήθηκε αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, έκτοτε η απάντηση παρέμεινε αρνητική.
p2
Οι άγνωστες κόρες του προέδρου
Οπως δεν ασχολήθηκε ποτέ με το προφίλ του συζύγου, έτσι δεν καλλιέργησε ποτέ ούτε το προφίλ του πατέρα. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει δύο κόρες, οι ζωές των οποίων παραμένουν απολύτως κρυφές. Πήγαν στο κολέγιο με αλλαγμένα ονόματα και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια χώρα ζουν ή τι δουλειές κάνουν. Οι Ρώσοι δεν έχουν δει ποτέ τον Πούτιν με τις κόρες του σε δημόσια εμφάνιση. Σπανίως αναφέρεται σε αυτές, αλλά κι όταν το κάνει δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα ονόματά τους, αλλά τις λέει «αυτές».
Ο Πούτιν, ο Θεός και ο Διάβολος
Η σχέση του με τη θρησκεία και τον χριστιανισμό είναι ιδιαίτερα στενή. Ο πρόεδρος Πούτιν έχει επιμελώς αναπτύξει το προφίλ του καλού ορθόδοξου χριστιανού, ο οποίος δεν παραλείπει να ακολουθεί τις παραδόσεις της θρησκείας του και να εκφράζει την πίστη του, ενίοτε με τρόπο που προκαλεί αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό και πλέον πρόσφατο παράδειγμα, το γεγονός ότι έβαλε ακριβώς στην ίδια θέση τους ομοφυλόφιλους και τους οπαδούς του Σατανά, σε κήρυγμα του για την επιστροφή στις αξίες της θρησκείας.
ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ 
ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ: κοιμάται πολύ, στήνει στα ραντεβού του και είναι παρτάκιας!
 Προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του
Παρτάκιας, ξεροκέφαλος, εγωιστής, υπναράς και παράξενος παρουσιάζεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το γερμανικό δίκτυο «ZDF»!
poutin1
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου έχει πολλές παραξενιές, όπως αποκαλύπτει σε εκτενές αφιέρωμά του το ZDF.
Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του, ο κόσμος να χαλάσει.
«Του αρέσει να κοιμάται αρκετά, αλλά ακόμα και να ξυπνήσει μεσημεριανές ώρες, θα ξεκινήσει τη μέρα του με πρωινό. Στη συνέχεια κολυμπάει στην πισίνα του σπιτιού του», σημειώνει το ντοκιμαντέρ και προσθέτει ότι φοβάται ιδιαίτερα για τη ζωή του.
poutin2
Σύμφωνα με το ΖDF, o Ρώσος Πρόεδρος έχει προβλήματα επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο, φέρνοντας το παράδειγμα της πρώην συζύγου του Λουντμίλα.
«Το πρώτο πράγμα που της ζήτησε πριν αλλάξουν βέρες ήταν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη τότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποια στιγμή θα τη χώριζε. Όπως κι έγινε».
Το γερμανικό δίκτυο αποκαλύπτει και μια άλλη απίστευτη παραξενιά του Ρώσου Προέδρου.
Όπως ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάντα στήνει τους συνομιλητές του. Επίτηδες. Μόνο και μόνο για έναν λόγο.
«Αυτό που σκέφτεται είναι: “Εσύ με έχεις ανάγκη, όχι εγώ”. Ακόμα και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, έχει στήσει πέντε λεπτά», αναφέρει το σχετικό ντοκιμαντέρ.
Όμως, αν κάποιος τολμήσει να τον στήσει, θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι και παρατήρηση θα εισπράξει και ότι… δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ.
Ακόμα, το γερμανικό ντοκιμαντέρ αναφέρθηκε και στην εξωτερική εμφάνιση του Ρώσου Προέδρου, αναφέροντας ότι το 2010 τα δυτικά ΜΜΕ είχαν γράψει πως ο Πούτιν επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στο πρόσωπό του.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εξωτερική εμφάνιση του Πούτιν οφείλεται στην καθημερινή εντατική γυμναστική και όχι στο νυστέρι.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!
Βλαντιμίρ Πούτιν… Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός πολιτικός…
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας πολεμά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία απλώνει τα δίχτυα της σε όλο τον κόσμο με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες… Ο Πούτιν, από τους ελάχιστους ηγέτες που τολμούν να στέκονται απέναντι στις ορέξεις της Παγκοσμιοποίησης, πολεμά με κάθε τρόπο όσους θέλουν να διαλύσουν τα κράτη-έθνη… Κύριος αντίπαλος του είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεφτιλίσει στην κυριολεξία…
Πολλά ακούγονται και πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τον Πούτιν και τον ρόλο που θα παίξει στα μελλούμενα… Ακόμα πως πρόκειται για μια «αρκούδα» που έστειλε ο Θεός για να διαλύσει τα παλάτια του Ομπάμα και της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Αλήθεια ή ψέματα; Μέχρι στιγμής πάντως πολεμά με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και τα καταφέρνει…
 Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…
Ο τρελός έρωτας του Πούτιν με τη χρυσή Ολυμπιονίκη
O Βλαντιμίρ Πούτιν σε  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δήλωσε στο κοινό ότι είναι ερωτευμένος, εκμυστηρευόμενος μία συνομιλία που είχε με έναν Ευρωπαίο φίλο του.
Ο λόγος γίνεται για την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα.
Η Αλίνα Καμπάεβα γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1983 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και από την ηλικία των 12 ετών μένει στη Μόσχα.
erotas-poutin
H παρουσία της στον αθλητικό χώρο είχε γίνει αισθητή, καθώς είχε κερδίσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, 14 παγκόσμια και 25 ευρωπαϊκά.
Η συμβολή της στη ρυθμική γυμναστική ήταν σημαντική, μιας και εξέλιξε το άθλημα προσθέτοντας νέα στοιχεία και δεξιότητες, όπως τη θέση του «δαχτυλιδιού» με αργή και ολόκληρη στροφή.
Το 2005, η Αλίνα Καμπάεβα αποσύρθηκε από τη ρυθμική γυμναστική και στράφηκε προς την πολιτική. Το 2007 έγινε βουλευτίνα στο κόμμα «Ενωμένη Ρωσία»
erotas-poutin2
Ως μία από τις πιο δημοφιλείς στη Ρωσία, το 2011 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ρωσικής «Vogue».
erotas-poutin3

Τρελό “τούμπανο” η μικρή κόρη του Πούτιν!
Κανείς δεν ήξερε μέχρι πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία ποια είναι η μικρή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Την αποκάλυψη έκανε, μέσω Facebook, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι από την κυβέρνηση Πούτιν.
Ο Ναβάλνι έγραψε, λοιπόν, ότι η μικρή κόρη του Πούτιν λέγεται Εκατερίνα Τιχλόνοβα. Και η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα από κοντινό άνθρωπο της οικογενείας που μίλησε ανώνυμα στο Reuters.
Ποια είναι, όμως, η άγνωστη θυγατέρα του Πόυτιν; Η νεαρή γυναίκα είναι 28 ετών και δουλεύει για τον Ομιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δις δολαρίων για την μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας.
Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση; Η παρακάτω φωτογραφία (δεξιά) τα λέει, ή μάλλον, τα δείχνει όλα! Πλούσια τα ελέη…
poutin2
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!! ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ!
Δείτε τα 10 κρυφά υπερόπλα του Πούτιν – Συνταγή νίκης και γεωστρατηγικής ισχύος των Ρώσων!
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κάνει βήμα πίσω από τις στρατιωτικές επιδιώξεις του τις ώρες που η ρωσική οικονομία υφίσταται καθημερινή…αιμορραγία ως αποτέλεσμα του διεθνούς εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ο.
Ίσως γι’ αυτό δαπανά περί τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να διατηρεί το ρωσικό στρατό στην τρίτη θέση των χωρών με τον μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, όπως σημειώνει το Business Insider, ο Πούτιν έχει υπό την καθοδήγησή του (ως άλλος στρατάρχης) 845.000 στρατιώτες, 22.550 άρματα μάχης και 1.399 μαχητικά αεροσκάφη.
Μπορεί ο ρωσικός στρατός να μην έχει τα κλέη του παρελθόντος και να μην θεωρείται η μεγαλύτερη στρατιωτική μηχανή του κόσμου, ωστόσο με την εκλογή του Πούτιν, το 2012, στη θέση του Προέδρου επήλθε μια σημαντική, ποιοτική μεταβολή στον τρόπο που λειτουργεί. Ο Πούτιν εστίασε στη δημιουργία ενός στρατού ευέλικτου που θα στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες. Τούτο, αυτομάτως, έχει ανεβάσει την ποιότητα του ρωσικού στρατεύματος, κάτι που φάνηκε και στις πρόσφατες επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Το Business Insider παρουσιάζει τα 10 υπερόπλα της Ρωσίας. Πρόκειται για οπλικά συστήματα που ο Πούτιν έχει ακριβοπληρώσει, μόνο και μόνο για να υπερέχει έναντι των αντιπάλων του.
Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δημοσιεύθηκε: 25/02/2015 19:16
rosia

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ – Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 
Tα πρώτα χρόνια του Ρώσου ηγέτη 
Οταν γεννήθηκε, στις 7 Oκτωβρίου του 1952, την πόλη του την έλεγαν Λένινγκραντ (πρώην Aγία Πετρούπολη), σήμερα τη λένε Aγία Πετρούπολη (πρώην Λένινγκραντ). Ηταν το τρίτο παιδί στην οικογένεια αν και ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ τα δύο αδέλφια του. Γεννημένα στα μέσα της δεκαετίας του ’30, το πρώτο πέθανε μερικούς μήνες μετά τη γέννησή του ενώ το δεύτερο από διφθερίτιδα στην πολιορκία του Λένινγκραντ από τα γερμανικά στρατεύματα.
poutin3
H μόνη σχέση με την εξουσία που υπήρχε στο σπίτι ερχόταν από τον παππού του, Σπυρίδωνα, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό των δύο μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της εποχής του ως μάγειρας του Bλαντιμίρ Λένιν και του Iωσήφ Στάλιν. Tη μαγειρική του είχε δοκιμάσει και ο ?μετέπειτα pop idol των ’70s? Pασπούτιν. Για τη σχέση με τον παππού από την πλευρά του πατέρα του δεν έχει πει πολλά στην αυτοβιογραφία του, που μεταφράστηκε στα αγγλικά το 2000. Aντίθετα αναφέρεται εκτεταμένα στα παιδικά του χρόνια, στον πατέρα του, Vladimir Spirdonovich Putin, που υπηρέτησε στα υποβρύχια του Σοβιετικού Nαυτικού και είχε ενεργό δράση κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και στη μητέρα του, Maria Ivanovna Putina, που ήταν εργάτρια σε εργοστάσιο.
Oι γονείς του ήταν ιδιαίτερα αγαπημένοι αν και είχαν αρκετές διαφορές. O πατέρας του σκληροπυρηνικός κομμουνιστής και άθεος, η μητέρα του πιο ήπιων τόνων και βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο. O ίδιος στράφηκε προς την Εκκλησία μετά από ένα αυτοκινητικό ατύχημα που είχε η γυναίκα του το 1993. Πριν από μια επίσημη επίσκεψη στο Iσραήλ η μητέρα του τού έδωσε το βαπτιστικό του σταυρό ώστε να τον ευλογήσουν στο Πατριαρχείο: «Εκανα ό,τι μου είπε και από τότε τον έχω πάντα κρεμασμένο στο λαιμό μου.» H οικογένειά του, όπως τουλάχιστον την παρουσιάζει ο ίδιος, ήταν φτωχή, αυτός και οι γονείς του μοιράζονταν ένα δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα όπου ζούσαν και άλλες οικογένειες.
poutin4
Aνθρώπους που γνώρισε και εκτίμησε στην παιδική και εφηβική του ηλικία φρόντισε να τους κρατήσει κοντά του όταν ανέβηκε τα σκαλοπάτια της εξουσίας. Aνάμεσα σε αυτούς και ο Aνατόλι Pάκλιν, μέντοράς του στις πολεμικές τέχνες, αρχικά στο sambo (ρωσική πολεμική τέχνη) και στη συνέχεια στο τζούντο. Σήμερα ο Pάκλιν είναι οδηγός του προέδρου και θυμάται ότι ήταν ένα πολύ καλλιεργημένο και πειθαρχημένο παιδί: «Ηταν και είναι ένας πολύ έξυπνος μαχητής. Tο τζούντο τον έμαθε να εκμεταλλεύεται αδυναμίες και λάθη των αντιπάλων του.»
Tο sambo το ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών και ένα χτύπημα στη μύτη τον ανάγκασε να στραφεί στο τζούντο όπου και διέπρεψε, καθώς έγινε πρωταθλητής στην πόλη του αλλά και είχε σημαντικές διακρίσεις στην επικράτεια. Eίναι τιμητικός πρόεδρος της Eυρωπαϊκής Oμοσπονδίας Tζούντο και έχει γράψει σημαντική αρθρογραφία αλλά και ένα βιβλίο για το άθλημα όπου παρουσιάζει τις διαφορές της ρωσικής σχολής. Πίσω στα μαθητικά χρόνια, ο μικρός Bλαντιμίρ θα περνούσε απαρατήρητος αν δεν βρισκόταν σε καθημερινή βάση στο επίκεντρο, καθώς ήταν αυτός που παρουσίαζε στους συμμαθητές τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις στην παγκόσμια σκηνή. Tελειώνοντας το σχολείο πίστευε ότι το παιδικό του όνειρο θα γινόταν άμεσα πραγματικότητα και χτύπησε την πόρτα της KGB. Eκείνοι δεν του την έκλεισαν κατάμουτρα αλλά του είπαν να συνεχίσει τις σπουδές του και να έρθει ύστερα από τέσσερα χρόνια, όπως και έγινε. Tέλειωσε τη νομική σχολή στο Λένινγκραντ και με την αποφοίτησή του η KGB τον υποδέχτηκε στις αγκάλες της.
Η κρυμμένη -πρώην- σύζυγος
Ο πρόεδρος Πούτιν έχει αναπτύξει πολλά προφίλ: του δυναμικού, του αθλητικού, του ριψοκίνδυνου, του φιλόζωου… Αυτό, στο οποίο ουδέποτε έδωσε βάση ήταν το προφίλ του καλού συζύγου. Το καλοκαίρι του 2013, με έναν ελαφρώς «στημένο» τρόπο, έξω από το Γκραν Κρέμλιν Πάλας, όπου είχε παρακολουθήσει μπαλέτο μαζί με τη σύζυγό του, Λουντμίλα, κλήθηκε από δημοσιογράφο να απαντήσει στο ερώτημα: «Γιατί σας βλέπουμε τόσο σπάνια μαζί;». «Γιατί ζούμε πια χωριστές ζωές» ήταν η απάντηση. «Αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε διαζύγιο».
p1
Για τη ζωή της Λουντμίλα διπλα στον Πούτιν έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες (μέχρι και ότι την κρατούσε… κλειδωμένη!). Πολλούς μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, είχαν αναπτυχθεί έντονες φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Η εφημερίδα που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε. Ο Πούτιν τελικά ρωτήθηκε αν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του, έκτοτε η απάντηση παρέμεινε αρνητική.
p2
Οι άγνωστες κόρες του προέδρου
Οπως δεν ασχολήθηκε ποτέ με το προφίλ του συζύγου, έτσι δεν καλλιέργησε ποτέ ούτε το προφίλ του πατέρα. Ο Ρώσος πρόεδρος έχει δύο κόρες, οι ζωές των οποίων παραμένουν απολύτως κρυφές. Πήγαν στο κολέγιο με αλλαγμένα ονόματα και ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά σε ποια χώρα ζουν ή τι δουλειές κάνουν. Οι Ρώσοι δεν έχουν δει ποτέ τον Πούτιν με τις κόρες του σε δημόσια εμφάνιση. Σπανίως αναφέρεται σε αυτές, αλλά κι όταν το κάνει δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα ονόματά τους, αλλά τις λέει «αυτές».
Ο Πούτιν, ο Θεός και ο Διάβολος
Η σχέση του με τη θρησκεία και τον χριστιανισμό είναι ιδιαίτερα στενή. Ο πρόεδρος Πούτιν έχει επιμελώς αναπτύξει το προφίλ του καλού ορθόδοξου χριστιανού, ο οποίος δεν παραλείπει να ακολουθεί τις παραδόσεις της θρησκείας του και να εκφράζει την πίστη του, ενίοτε με τρόπο που προκαλεί αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό και πλέον πρόσφατο παράδειγμα, το γεγονός ότι έβαλε ακριβώς στην ίδια θέση τους ομοφυλόφιλους και τους οπαδούς του Σατανά, σε κήρυγμα του για την επιστροφή στις αξίες της θρησκείας.
ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ 
ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ: κοιμάται πολύ, στήνει στα ραντεβού του και είναι παρτάκιας!
 Προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή του
Παρτάκιας, ξεροκέφαλος, εγωιστής, υπναράς και παράξενος παρουσιάζεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το γερμανικό δίκτυο «ZDF»!
poutin1
Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου έχει πολλές παραξενιές, όπως αποκαλύπτει σε εκτενές αφιέρωμά του το ZDF.
Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του, ο κόσμος να χαλάσει.
«Του αρέσει να κοιμάται αρκετά, αλλά ακόμα και να ξυπνήσει μεσημεριανές ώρες, θα ξεκινήσει τη μέρα του με πρωινό. Στη συνέχεια κολυμπάει στην πισίνα του σπιτιού του», σημειώνει το ντοκιμαντέρ και προσθέτει ότι φοβάται ιδιαίτερα για τη ζωή του.
poutin2
Σύμφωνα με το ΖDF, o Ρώσος Πρόεδρος έχει προβλήματα επικοινωνίας με το γυναικείο φύλο, φέρνοντας το παράδειγμα της πρώην συζύγου του Λουντμίλα.
«Το πρώτο πράγμα που της ζήτησε πριν αλλάξουν βέρες ήταν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη τότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποια στιγμή θα τη χώριζε. Όπως κι έγινε».
Το γερμανικό δίκτυο αποκαλύπτει και μια άλλη απίστευτη παραξενιά του Ρώσου Προέδρου.
Όπως ανέφερε στο ντοκιμαντέρ του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάντα στήνει τους συνομιλητές του. Επίτηδες. Μόνο και μόνο για έναν λόγο.
«Αυτό που σκέφτεται είναι: “Εσύ με έχεις ανάγκη, όχι εγώ”. Ακόμα και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, έχει στήσει πέντε λεπτά», αναφέρει το σχετικό ντοκιμαντέρ.
Όμως, αν κάποιος τολμήσει να τον στήσει, θα πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων ότι και παρατήρηση θα εισπράξει και ότι… δεν πρόκειται να τον ξαναδεί ποτέ.
Ακόμα, το γερμανικό ντοκιμαντέρ αναφέρθηκε και στην εξωτερική εμφάνιση του Ρώσου Προέδρου, αναφέροντας ότι το 2010 τα δυτικά ΜΜΕ είχαν γράψει πως ο Πούτιν επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό για να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στο πρόσωπό του.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η εξωτερική εμφάνιση του Πούτιν οφείλεται στην καθημερινή εντατική γυμναστική και όχι στο νυστέρι.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!
Βλαντιμίρ Πούτιν… Ο Ρώσος Πρόεδρος είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός πολιτικός…
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας πολεμά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία απλώνει τα δίχτυα της σε όλο τον κόσμο με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες… Ο Πούτιν, από τους ελάχιστους ηγέτες που τολμούν να στέκονται απέναντι στις ορέξεις της Παγκοσμιοποίησης, πολεμά με κάθε τρόπο όσους θέλουν να διαλύσουν τα κράτη-έθνη… Κύριος αντίπαλος του είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεφτιλίσει στην κυριολεξία…
Πολλά ακούγονται και πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τον Πούτιν και τον ρόλο που θα παίξει στα μελλούμενα… Ακόμα πως πρόκειται για μια «αρκούδα» που έστειλε ο Θεός για να διαλύσει τα παλάτια του Ομπάμα και της Νέας Τάξης Πραγμάτων… Αλήθεια ή ψέματα; Μέχρι στιγμής πάντως πολεμά με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο και τα καταφέρνει…
 Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι…
Ο τρελός έρωτας του Πούτιν με τη χρυσή Ολυμπιονίκη
O Βλαντιμίρ Πούτιν σε  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δήλωσε στο κοινό ότι είναι ερωτευμένος, εκμυστηρευόμενος μία συνομιλία που είχε με έναν Ευρωπαίο φίλο του.
Ο λόγος γίνεται για την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα.
Η Αλίνα Καμπάεβα γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1983 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και από την ηλικία των 12 ετών μένει στη Μόσχα.
erotas-poutin
H παρουσία της στον αθλητικό χώρο είχε γίνει αισθητή, καθώς είχε κερδίσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, 14 παγκόσμια και 25 ευρωπαϊκά.
Η συμβολή της στη ρυθμική γυμναστική ήταν σημαντική, μιας και εξέλιξε το άθλημα προσθέτοντας νέα στοιχεία και δεξιότητες, όπως τη θέση του «δαχτυλιδιού» με αργή και ολόκληρη στροφή.
Το 2005, η Αλίνα Καμπάεβα αποσύρθηκε από τη ρυθμική γυμναστική και στράφηκε προς την πολιτική. Το 2007 έγινε βουλευτίνα στο κόμμα «Ενωμένη Ρωσία»
erotas-poutin2
Ως μία από τις πιο δημοφιλείς στη Ρωσία, το 2011 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ρωσικής «Vogue».
erotas-poutin3

Τρελό “τούμπανο” η μικρή κόρη του Πούτιν!
Κανείς δεν ήξερε μέχρι πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία ποια είναι η μικρή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Την αποκάλυψη έκανε, μέσω Facebook, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι από την κυβέρνηση Πούτιν.
Ο Ναβάλνι έγραψε, λοιπόν, ότι η μικρή κόρη του Πούτιν λέγεται Εκατερίνα Τιχλόνοβα. Και η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα από κοντινό άνθρωπο της οικογενείας που μίλησε ανώνυμα στο Reuters.
Ποια είναι, όμως, η άγνωστη θυγατέρα του Πόυτιν; Η νεαρή γυναίκα είναι 28 ετών και δουλεύει για τον Ομιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δις δολαρίων για την μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας.
Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση; Η παρακάτω φωτογραφία (δεξιά) τα λέει, ή μάλλον, τα δείχνει όλα! Πλούσια τα ελέη…
poutin2
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!! ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ!
Δείτε τα 10 κρυφά υπερόπλα του Πούτιν – Συνταγή νίκης και γεωστρατηγικής ισχύος των Ρώσων!
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν κάνει βήμα πίσω από τις στρατιωτικές επιδιώξεις του τις ώρες που η ρωσική οικονομία υφίσταται καθημερινή…αιμορραγία ως αποτέλεσμα του διεθνούς εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, ο.
Ίσως γι’ αυτό δαπανά περί τα 70 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να διατηρεί το ρωσικό στρατό στην τρίτη θέση των χωρών με τον μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, όπως σημειώνει το Business Insider, ο Πούτιν έχει υπό την καθοδήγησή του (ως άλλος στρατάρχης) 845.000 στρατιώτες, 22.550 άρματα μάχης και 1.399 μαχητικά αεροσκάφη.
Μπορεί ο ρωσικός στρατός να μην έχει τα κλέη του παρελθόντος και να μην θεωρείται η μεγαλύτερη στρατιωτική μηχανή του κόσμου, ωστόσο με την εκλογή του Πούτιν, το 2012, στη θέση του Προέδρου επήλθε μια σημαντική, ποιοτική μεταβολή στον τρόπο που λειτουργεί. Ο Πούτιν εστίασε στη δημιουργία ενός στρατού ευέλικτου που θα στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες. Τούτο, αυτομάτως, έχει ανεβάσει την ποιότητα του ρωσικού στρατεύματος, κάτι που φάνηκε και στις πρόσφατες επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Το Business Insider παρουσιάζει τα 10 υπερόπλα της Ρωσίας. Πρόκειται για οπλικά συστήματα που ο Πούτιν έχει ακριβοπληρώσει, μόνο και μόνο για να υπερέχει έναντι των αντιπάλων του.
Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του