ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕLEIO.GR)

FOTIES1

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Εξάρχεια, από αντιεξουσιαστές που έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Οι νεαροί βρίσκονται έξω από το Πολυτεχνείο, στην οδό Στουρνάρη, όπου έχουν αναποδογυρίσει κάδους απορριμμάτων και έχουν βάλει φωτιά σε σκουπίδια, δημιουργώντας οδοφράγματα.Αυτή την ώρα, καίγεται ένα αυτοκίνητο στην πλατεία Κάνιγγος.Άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά κρατούν μεγάλη απόσταση και μέχρι στιγμής δεν έχουν επέμβει.Περίπου 300 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή.Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα στη Βουκουρεστίου και στην Πανεπιστημίου.

unnamedφγηξκγspasmenaautokintia (4)spasmenaautokintia (2)
fotiesanarxikoifwtieskainekadous44
foties
Oι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δύο κοσμηματοπωλεία στην οδό Βουκουρεστίου, σε μια στάση λεωφορείου και σε μια καφετέρια, ενώ έσπασαν τη βιτρίνα ενός καταστήματος, ένα αυτοκίνητο και ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πανεπιστημίου.
anatraisepeisodia (4)anatraisepeisodia (3)anatraisepeisodia (11)
καμμενοαμγαunnamed555
Προηγούμενη ενημέρωση:
Κάλεσμα για τη συγκέντρωση απηύθυναν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΜΑΡΣ, το ΕΠΑΜ , το ΕΕΚ και άλλες συλλογικότητες.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “η συμφωνία που συνυπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση με το eurogroup αποτελεί συμφωνία για επέκταση του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης. Είναι συμφωνία ενάντια στην πολύπλευρα εκφρασμένη θέληση του ελληνικού λαού να τελειώνουμε με βάρβαρη πολιτική του προηγούμενου διαστήματος. Μέσα στις λίγες αυτές ημέρες αποδείχτηκε πόσο επικίνδυνη ήταν η γραμμή «ούτε ρήξη – ούτε υποταγή» που πρόβαλλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.
Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη αντικυβερνητική διαδήλωση ενάντια στη συμφωνία του eurogroup.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
Ζημιές σε καταστήματα και στάσεις λεωφορείων, στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσαν  αντιεξουσιαστές.
anatraisepeisodia (11)anatraisepeisodia (9)anatraisepeisodia (2)anatraisepeisodia (5)
antarsia2

antaarsias antarasfvis antarasgaisgas antarsiasgd antasffsadfadi antasragdigasd antasxgaidfgan brexeiantrsiafas


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του