''O ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 300.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ''...

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας ...
το γερμανικό περιοδικό Focus.
Το Focus κατηγορεί τον κ. Πανούση ότι «απειλεί την Ευρώπη με ένα κύμα μεταναστών» σύμφωνα με τον τίτλο του άρθρου. Όπως αναφέρει, «σύμφωνα με εκτιμήσεις έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην Ελλάδα 1,5 εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες και ο Γιάννης Πανούσης θέλει να τους παραπέμψει όσο το δυνατό πιο γρήγορα σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη ή να λάβει περισσότερα χρήματα από τις Βρυξέλλες».
Το γερμανικό περιοδικό θέτει θέμα εκβιασμού από την πλευρά του υπουργού τονίζοντας ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλει, θα εκδόσει ταξιδιωτικά έγγραφα σε 300.000 μετανάστες προκειμένου να πάνε στην Ευρώπη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του