ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΙΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ -ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΗ ΟΔΩ- ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! (ΒΙΝΤΕΟ&ΕΓΓΡΑΦΑ “MAKELEIO.GR”)

video

ΣΑΛΟΣ έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου και όχι μόνο μετά τη δημοσίευση βίντεο στο οποίο βλέπουμεκαρέ-καρέ την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τριών νεαρών τον περασμένο Δεκέμβριο.Η σκηνή θυμίζει αμερικανικό κινηματογράφο με σφοδρή σύγκρουση οχημάτων που καταλήγει σε αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε νεαρούς.Στη διάρκεια της διαμάχης τους προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα σε βάρος ανυποψίαστων επιβατών ενός άλλου Ι.Χ, ανάμεσα στους οποίους ήταν και δύο ανήλικοι.Όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο ντοκουμέντο οι νεαροί πιάστηκαν στα χέρια χωρίς να τους ενδιαφέρει η τύχη των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο Ι.Χ.Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 22ας Δεκεμβρίου 2014 στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Αγρίνιο.
Τότε ένα ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο 31χρονοι με ποινικό παρελθόν (Τ.Ν και Κ.Ν) , και μια μοτοσικλέτα, με οδηγό έναν 20χρονο πρωταθλητή σε πολεμικές τέχνες, (Δ.Π)  στην προσπάθεια αλληλοκαταδίωξης, παραβίασαν το κόκκινο και έπεσαν πάνω σε ένα άλλο ΙΧ που εκείνη την ώρα κινείτο κανονικά στη διασταύρωση και στο οποίο επέβαιναν ο ανήλικος γιος του οδηγού και ένας φίλος του, οι οποίοι τραυματίστηκαν.

Το Ι.Χ από τη σφοδρή σύγκρουση ανετράπη και η μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε στην άκρη του δρόμου. Όπως μπορείτε και οι ίδιοι να δείτε καρέ-καρέ στο βίντεο, ο μοτοσικλετιστής με ένα σάκο στην πλάτη πηγαίνει προς το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο 31χρονοι που βγήκαν από το αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια βλέπετε τον μοτοσυκλετιστή να μαχαιρώνει έναν από αυτούς. Να σημειώσουμε ότι από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ο άλλος 31χρονος  προσπαθεί αρχικά να βοηθήσει τον συνομήλικό του και στη συνέχεια σπεύδει να απομακρυνθεί.
Πάμε τώρα σε αυτό που “καίει”! Αυτός λοιπόν που μαχαίρωσε αφέθηκε ελεύθερος και ο νεαρός που βλέπετε να προσπαθεί να αποφύγει το μαχαίρι και να φύγει, προφυλακίστηκε.
Τι υποστήριξε ο 20χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας
Την επόμενη μέρα από το συμβάν εμφανίστηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές μαζί με τον δικηγόρο του και υποστήριξε ότι οι δύο 31χρονοι του ήταν γνώριμοι από το γυμναστήριο εδώ και δυο τρια χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα:
«Γνώριζα τους 31χρονους εδώ και δύο-τρία χρόνια από το γυμναστήριο στο οποίο πηγαίνω. Ήξερα ότι δεν με συμπαθούσαν ίσως επειδή έχω μια καλή πορεία στον αθλητισμό. Με κυνήγησαν με το αυτοκίνητό τους φωνάζοντας ότι θέλουν να με σκοτώσουν και να ξεμπερδεύουν μαζί μου».
Υποστήριξε  ότι αφού έπεσε από τη μηχανή πήγε στο ΙΧ για να δει τι είχε συμβεί όπως θα έκανε ο καθένας.  Επιπλέον σημειώνει ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και σιδερογροθιές από τους επιβαίνοντες στο ΙΧ και χτύπησε έναν από αυτούς «αμυνόμενος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 20 ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ Δ.Π
apologia-drasti1 (1)apologia-drasti2 (1)apologia-drasti3 (1)
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ Τ.Ν ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΘΗΚΕ 
apologia-profilakistenta1 (1)apologia-profilakisthenta2 (1)

Όμως,  το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο περιλαμβάνεται ως αποδεικτικό υλικό στην ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε, ανατρέπει τα δεδομένα και εκθέτει τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές  του Αγρινίου που ανέλαβαν την εν λόγω υπόθεση!!!
Με πολύ απλά λόγια, το βίντεο φέρεται να δικαιώνει τον προφυλακισθέντα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διαψεύδει αυτόν που άφησαν ελεύθερο ως αμυνόμενο, όπως υποστηρίζεται από την υπεράσπιση του. Ένας εκ των δύο μάλιστα των θυμάτων νοσηλεύτηκε βαριά τραυματισμένος από αλλεπάλληλες μαχαιριές του φερόμενου ως αμυνόμενου δράστη επί δίμηνο στη ΜΕΘ Αγρινίου! Για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι  αναφέρεται στις καταθέσεις των αστυνομικών που ανέλυσαν το ΒΙΝΤΕΟ
astinomikos-video1 (1)astinomikos-video2
Είναι πρωτοφανές τα θύματα να εμφανίζονται ως δράστες και ο δράστης ως θύμα! Να ασκούνται ποινικές διώξεις σε ευθεία αντίθεση με το δικογραφικό αποδεικτικό υλικό!
Αναμένεται παρέμβαση της επιθεώρησης του Αρείου Πάγου προκειμένου να επιβεβαιωθούν ή να διαλυθούν οι «ψίθυροι» σχετικά με το παρασκήνιο του χειρισμού της υπόθεσης.
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ “ΚΑΙΝΕ”: 
Πώς είναι δυνατόν ο Εισαγγελέας ποινικής δίωξης να ασκεί διώξεις με βάση την απολογία του δράστη και να αγνοεί το οπτικό υλικό και τις καταθέσεις των αστυνομικών για το αιματηρό συμβάν;
Ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση δεν μελέτησε την δικογραφία;
Λέγονται πολλά στο Αγρίνιο και είναι αναγκαίο η ηγεσία της Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μια τοπική κοινωνία που παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:
diavivastiko1 (1)diavivastiko2 (1)diavivastiko3 (1)
ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του