ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Η “ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΑ” ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΓΚΡΙΝΙΕΣ-ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…

syriza1418721094


Μετά από τρεις ώρες που κράτησε το Κυβερνητικό Συμβούλιο με τους υπουργούς της κυβέρνησης… βγήκαν πολλές αντιρρήσεις και ενστάσεις στη φόρα σχετικά με τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε η κυβέρνηση στους θεσμικούς εταίρους.Πολύ γκρίνια και μουρμούρα λένε οι πηγές ότι επικράτησε αυτές τις τρεις ώρες. Σύμφωνα μάλιστα και με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών δέχθηκε πυρά από υπουργούς για το περιεχόμενο της λίστας καθώς τα όσα αναφέρονται δεν έχουν καμία σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα έλεγαν πριν κι άλλα μετά ένα πράμα δηλαδή.Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του ΑΛέξη Τσίπρα πριν τις εκλογέςΌταν ο Αλέξης…. ΕΠΕΜΕΝΕ και ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ ότι θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ το χρέος! Δείτε το βίντεο πριν τις εκλογές…

Αντιρρήσεις και ενστάσεις από τον Λαφαζάνη
Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης αντέδρασε  για το θέμα με το Mail. Όπως σημειώνουν οι πληροφορίες ο Λαφαζάνης είχε αρκετές ενστάσεις, και δεν έχασε χρόνο και ευκαιρία να εκφράσει και τις αντιρρήσεις του για το επίμαχο mail. Πάντως σύμφωνα με κυβερνητική πηγή έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με επίκεντρο τη λίστα που έστειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης στους Ευρωπαίους.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ενημέρωσαν τα μέλη του Κυβερνητικού Συμβουλίου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις και τη σύνταξη της λίστας. Αρκετοί υπουργοί έθεσαν διευκρινιστικές ερωτήσεις στους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη, ενώ κατά τη συζήτηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα και το νομοθετικό έργο που ακολουθεί.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα»: Περιμένοντας με αγωνία το πράσινο φως από τους εταίρους
Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση περιμένει αρχικά  την ψήφιση της συμφωνίας από τα κοινοβούλια των κρατών-μελών της ΕΕ και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η διαδικασία στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο υπουργός φέρεται να είπε  «Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα»

Βούτσης: Τα μνημόνια τέλειωσαν, δεν υπάρχουν νέα μέτρα
Τα μνημόνια τέλειωσαν, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του κυβερνητικού συμβουλίου, τόνισε πως δεν υπάρχουν νέα μέτρα στη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις της ελληνικής κυβέρνησης που ο Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε προς την Κομισιόν. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ούτε αυτή την ώρα στο Eurogroup, ούτε έως την Παρασκευή που θα εγκριθεί από τα κοινοβούλια», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το κείμενο που εστάλη από τη κυβέρνησης δεν πρόκειται περί μέτρων και «δεν έχει σχέση με μνημόνια». «Υπάρχουν μέσα σε αυτό, όλοι οι βασικοί πυλώνες της Θεσσαλονίκης. Τέλος τα μνημόνια, κι αυτό προκύπτει από το κείμενο», υπογράμμισε, ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που εξέφρασαν διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «το πράγμα θα πάει καλά», ότι «είμαστε σε καλό δρόμο» και πως «θα υπάρξει γρήγορα και νομοθετικό έργο».
Αρκετοί υπουργοί έθεσαν διάφορες ερωτήσεις στους  Τσίπρα και Βαρουφάκη, ενώ κατά τη συζήτηση έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα και το νομοθετικό έργο που ακολουθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του