«Φύλλο πορείας» για... τα σύνορα έλαβαν αιφνιδίως πάνω από 500 «ρουσφέτια»! Ανάμεσα τους και...

19στρατοσΠερισσότεροι από 500 στρατιώτες, ναύτες και σμηνίτες, οι οποίοι, κατά τις δύο τελευταίες ΕΣΣΟ του 2014, είχαν τοποθετηθεί απευθείας στο υπουργείο Άμυνας από τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων, χωρίς να έχουν υπηρετήσει ούτε μία μέρα σε μονάδα προκάλυψης του Έβρου ή των νησιών, "ξαφνιάστηκαν" τις τελευταίες μέρες, όταν παρέλαβαν "ραβασάκι", που τους έστελνε στα...σύνορα!
Οι αντιδράσεις και οι γκρίνιες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές. Όπως και οι πιέσεις που ασκούνται στα γραφεία και των τριών υπουργών του ΥΠΕΘΑ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν αντιστάσεις κι ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει "κερκόπορτα". Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχει βρεθεί αντιμέτωπη μ΄ ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα σ΄ αυτόν τον πόλεμο: τον εθισμό όλων μας σε μια πραγματικότητα στην οποία είχαμε "βολευτει". Κανείς από τους "εμπλεκόμενους" στο "ρουσφέτι" δεν μπορεί να πιστέψει την απάντηση "ρουσφέτια τέλος". Πολιτικοί,πολιτευτές,δημοσιογράφοι, απόστρατοι ,ιερείς ,άπαντες αιφνιδιαστήκαν από τον "ξαφνικό θάνατο" του "ρουσφετιού".

Μεταξύ αυτών που πήραν "φύλλο πορείας" για τα σύνορα και γόνοι πολιτικών, όπως για παράδειγμα ο υιός του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή, αναφέρει το on alert.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του