Έκτακτο: Καταδικάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης- Πλήρωνε Άδωνι!

501


Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2270/2014 απόφασή του δικαίωσε για δεύτερη φορά τον πρόεδρο
των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Πάνο Καμμένο σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, υποχρεώνοντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ και πρώην υπουργό Υγείας να καταβάλει στον Πάνο Καμμένο το ποσό των 35.000 ευρώ μετά των τόκων για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Παράλληλα, του απαγορεύει να αναφέρεται στο πρόσωπο του προέδρου των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» χρησιμοποιώντας ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Σε περίπτωση παραβίασης της απόφασης, σύμφωνα με το oparlapipas.gr,κάθε φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο με ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς θα υποχρεώνεται να του καταβάλει το ποσόν των 2.000 ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του