Ο...΄'γκειφάγος' Νικολόπουλος τα βάζει και πάλι με τον γκέι πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου

16nikolopoulosΓια «ρατσισμό» κατηγορεί τώρα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου επειδή στη Σύνοδο Κορυφής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που δεν τον έκανε υπουργό.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Νικολόπουλος είχε τουιτάρει ένα αισχρό και ρατσιστικό tweet με αφορμή ένα προσωπικό γεγονός του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού. «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των... πουστ@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter. Τώρα ο Νικολόπουλος κάνει λόγο για «ιδιότυπο ρατσισμό», λέγοντας ότι όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιος που έχει «έναν άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν μπορεί να αποκλείεται κάποιος που μάλιστα είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του