ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόκκινος συναγερμός από την Αμερική προς την Ελλάδα!

simvenei-tora3


Κόκκινος συναγερμός σήμανε… στην Ελλάδα…. ανακοίνωση των Αμερικάνων μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα είναι άκρως επικίνδυνα το επόμενο 48ωρο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Πανίσχυρες καταιγίδες προβλέπουν οι Αμερικάνοι μετεωρολόγοι, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία,τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο.

Δίνουν επίσης μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα και θέτουν σε κίνδυνο πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, τονίζοντας πως τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και πως ίσως προκαλέσουν αν δεν φανούμε προσεκτικοί, και θανάτους.
Δείξτε λοιπόν τεράστια προσοχή, διότι θα σημειωθούν τις επόμενες 2 ημέρες ακραία καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι που θα αγγίζουν ακόμα και τα 10 με 11 μποφόρ.
Καταιγίδες και μάλιστα ισχυρές, θα πλήξουν σύμφωνα με τους Αμερικάνους, και την Αθήνα και κυρίως την Θεσσαλονίκη !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του