ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ PODEMOS...


Έντονο ήταν το ελληνικό χρώμα και η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη μεγαλειώδη διαδήλωση των Podemos ...
στη Μαδρίτη στην οποία έδωσαν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το παρών πάνω από 100.000 διαδηλωτές.


«Φυσάει άνεμος δημοκρατικής αλλαγής» είπε στα ελληνικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας ξεκινώντας την ομιλία του, φράση που χρησιμοποίησε και στην παρουσία του στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.





Σύμφωνα με το BBC η κίνηση αυτή του Podemos γίνεται για να αξιοποιήσει την πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Οι Podemos έχουν αυξήσει το προβάδισμά τους στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, και λένε ότι θα επιδιώξουν να διαγράψουν μέρος του χρέους της Ισπανίας εάν κερδίσουν στις εκλογές.

 «Δεν κάνουμε αυτή τη συγκέντρωση για να ζητήσουμε κάτι από την κυβέρνηση, αλλά για να πούμε ότι το 2015 θα υπάρχει μια κυβέρνηση των πολιτών» δήλωσε σχετικά ο ηγέτης του Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας.













Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του