Μας πάνε από χαστούκι σε χαστούκι και εμείς κλαίμε στην ποδιά τους

simaiaΟργή, βρισιές ακόμα και κατάρες. Αυτά διαβάζουμε στα σχόλια των αναγνωστών μας τις τελευταίες ώρες και έχουν απόλυτο δίκιο. Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έφτασε στο ναδίρ. Η μικρή μας Ελλάδα, η χώρα που "φώτισε" όλο τον κόσμο βρίσκεται γονατιστή και χτυπιέται αλύπητα από κάθε λογής τοκογλύφο.Η χώρα έκανε το... λάθος να εκλέξει επιτέλους μια αριστερή Κυβέρνηση επειδή απλά δεν αντέχει άλλο. Και αυτό ήταν που εξόργισε τους Ευρωπαίους που είδαν έναν 40χρονο Πρωθυπουργό να εμφανίζεται και να τους χαλάει τη σούπα. Αρχιερέας της διαπλοκής ο εμμονικός Σόιμπλε που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ξεσπάσει τα κόμπλεξ του από τα δικά του προβλήματα -που όλοι ξέρουμε ποια είναι- πάνω μας.

Προτείνει προσωρινό grexit αν και δεν θα τον χάλαγε αν γινόταν μόνιμο. Αυτό το σαββατοκύριακο έπεσαν οι μάσκες τους και απέδειξε ότι ο Πρωθυπουργός έλεγε αλήθεια όλο αυτό τον καιρό. Δεν μπορούσε να γίνει συμφωνία, χάρη στον γερμανό Υπουργό Οικονομικών.
Την ίδια ώρα, προτείνεται στη χώρα μας να κόψει το λαιμό της να ψηφίσει... τον ουρανό και τη γη μέσα σε τρία 24ωρα ενώ απαιτεί να υποθηκευτεί όλη η περιουσία μας ως ενέχυρο. Με απλά λόγια, απαιτούν να παραδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στα κοράκια.
Οι Έλληνες κουράστηκαν πια. Κουράστηκαν να βρίσκονται στα σχοινιά και να βλέπουν τον Πρωθυπουργό τους -άσχετα αν τον ψήφισαν ή όχι - να ταπεινώνεται με αυτό τον τρόπο. Να πάει στο διάβολο λοιπόν το ευρώ. Καλύτερα φτωχοί παρά μια ζωή στη καρπαζιά. Κι αν εμάς δεν μας ενδιαφέρει, ας το κάνουμε για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Είτε με συμφωνία είτε με Grexit, η χώρα υποδουλώνεται ξανά. Χάρη σε εμάς όμως, η Ελλάδα θα επιστρέψει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του