ΒΟΜΒΑ! Διαβάστε τι έκαναν με το ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών!Μήπως είσαι θύμα και δεν το ξέρεις…;

taxisnet

Στελέχη τραπεζών χρησιμοποίησαν την περίοδο 2009 – 2011, δηλαδή την εποχή που ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας, τα ΑΦΜ ανυποψίαστων πολιτών, προκειμένου βιομήχανοι και μεγαλοεπιχειρηματίες να βγάλουν παράνομα στο εξωτερικό εμβάσματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ!Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ήδη το ΣΔΟΕ μέχρι το Μάρτιο του 2012 είχε εντοπίσει 42 πολύ σοβαρές υποθέσεις φοροδιαφυγής, ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο αντικαταστάτης του Γκίκας Χαρδούβελης αρνήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία στη Βουλή, επικαλούμενοι το τραπεζικό απόρρητο.

listes-afm
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πέτρου Κουσουλού στο ereportaz.gr, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε με εντολή του πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, κ. Ιωάννη Διώτη με αφορμή την διαβόητη λίστα των 52.000 προσώπων που έβγαλαν χρήματα σε χώρες του εξωτερικού και μάλιστα με την έναρξη της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας. Η συγκεκριμένη λίστα στάλθηκε στις περιφερειακές Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ και ο έλεγχος αποκάλυψε «λαβράκια».
Για την ακρίβεια, προέκυψαν σημεία και τέρατα. Μέχρι τον Μάρτιο του 2012 στις κατά τόπους Διευθύνσεις του ΣΔΟΕ είχαν στοιχεία για 71 περιπτώσεις. Σε 42 προέκυψε ότι οι υποτιθέμενοι εκατομμυριούχοι δεν είχαν καμία σχέση με τους πραγματικούς αποστολείς των εμβασμάτων καθώς, όπως καταγράφεται στην επίσημη έκθεση που συντάχθηκε, οι τράπεζες είχαν χρησιμοποιήσει τα φορολογικά τους στοιχεία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του