ΗΡΘΕ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ – ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ – ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ – ΛΙΩΣΕ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ

tsiprasgelio01

Ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη του (και της οικογένειας του) ο Έλληνας πρωθυπουργός.Μετά από έξι μήνες στην “κόλαση” με τους δανειστές – σαδιστές , πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση ο Αλέξης Τσίπρας: να φτιάξει τις βαλιτσούλες του και να πάει σε άλλη γη και σε άλλα μέρη.
Αυτός, η Περιστέρα και τα παιδιά.Προορισμός τους το μαγευτικό Σούνιο. Εκεί θα προσπαθήσει να ξεχάσει ο Αλέξης τα όσα διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στη χώρα.Τις καθημερινές λοιπόν θα πηγαίνει σε ένα σπίτι που έχει νοικιάσει η πεθερά του για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο έχει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.Εκτός από το Σούνιο, όμως, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει, αν καταφέρει να ξεκλέψει λίγες μέρες τον Αύγουστο (άγνωστο πως αφού θέλει να κλείσει η συμφωνία ως τις 18 Αυγούστου και να ψηφιστεί μετά από τη Βουλή), να φύγει για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του στη Σύρο.

Οι πολίτες όμως; Ο λαός θα ξεχάσει; Όχι φυσικά. Ο κόσμος που είναι άνεργος, που ζει κάτω υπό τις θλιβερές συνθήκες του capital control και της λογικής “φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά ” – γιατί αύριο μπορεί να μην έχεις τίποτα – θα κάτσει να φυλάει τα έρμα στην πρωτεύουσα.Εδώ να λιώσει μέχρι να πει ήμαρτον.
Την ώρα που ο πρωθυπουργός θα δροσίζετε εσύ, εγώ και οι υπόλοιποι που θα παραμείνουμε στην πρωτεύουσα, θα κάτσουμε να τσουρουφλιτσούμε. Αν και αυτονόητο να υπογραμμίσουμε πως ο λαός δεν πάει διακοπές όχι από επιλογή. Αλλά επειδή δεν έχει ούτε ευρώ να διαθέσει για κάτι τέτοιο.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι δικαίωμα του. Άνθρωπος είναι και αυτός. Ναι αλλά με ένα μεγαλο ΑΛΛΑ. Αυτή η δικαιολογία θα ίσχυε σε όποια άλλα περίπτωση. Όχι στο σήμερα. Στο σήμερα που η Ελλάδα αιμορραγεί και μετράει μεγάλες πληγές οφείλει πρώτος (ως αρχηγός) να βρίκσεται εδώ ανάμεσα μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του