ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ: “ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ”-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η “ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ” ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-Η “ΚΑΒΑΝΤΖΑ” ΤΟΥ SEX ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

dolofonos

Πάθος, μίσος και σκηνές ζηλοτυπίας στην «καβάντζα» των οργίων…Τα όσα φέρεται να είπε η Δήμητρα Βούλγαρη, στην πολύωρη απολογία της στους αστυνομικούς στις 24 Ιουλίου του 2015 στις 3.30 τα ξημερώματα, έβγαλε στη δημοσιότητα στο φύλλο της Τετάρτης η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Η «σατανική χήρα», όπως έχει ονομαστεί από τα ΜΜΕ, φέρεται να ξεκίνησε την απολογία της λέγοντας ότι επιθυμεί να τα πει όλα προκειμένου να λυτρωθεί, ωστόσο στο τέλος αποδέχτηκε μερικώς τις κατηγορίες αφού δεν υπέγραψε την κατάθεσή της.

Όπως η ίδια λοιπόν φέρεται να ισχυρίζεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της Θανάσης Λάμπρου ήταν αρκετά ζηλιάρης και της έκανε σκηνές όταν μιλούσε με κάποιον άλλο άντρα. Στα 16 της χρόνια, όπου και είχε δεσμό από τότε με τον θανόντα, όπως η ίδια φέρεται να λέει, την είχε σπρώξει σε γκρεμό 2 μέτρων, αλλά σώθηκε γιατί μπόρεσε να κρατηθεί από τα βράχια. Μετά από 10 μέρες συνεχίζει στην απολογία της η «αδίστακτη χήρα» τα ξανά βρήκε με τον Θανάση Λάμπρου και τον Δεκέμβρη του 2003 τελικά παντρευτήκανε. Έπειτα, όπως φέρεται να ομολογεί στους αστυνομικούς τη νύχτα της κατάθεσής της, ο άντρας της ξεκίνησε να έχει πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, τις οποίες είχε ανακαλύψει διαβάζοντας μηνύματα στο κινητό του, ενώ παράλληλα ο ίδιος ξόδευε χιλιάδες ευρώ, γεγονός που τους κατέστρεψε οικονομικά, αναφέρει. Ο Θανάσης Λάμπρου όπως φέρεται να ισχυρίζεται στην συνέχεια της ομολογίας της η κατηγορούμενη, κάποια διαστήματα εγκατέλειπε την συζυγική τους στέγη και με τα χρόνια γινόταν ολοένα και πιο απόμακρος. Πήγαινε στα μπαρ και πλήρωνε γυναίκες τις οποίες και πήγαινε στο σπίτι όπου λίγο καιρό αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς που την εξέτασαν.
dolofonos2
Στην κατάθεσή της επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της συνέχισε να είναι επιθετικός απέναντί της ενώ αρκετές φορές την ανάγκαζε να συνευρεθούν ερωτικά, παρά την θέλησή της. Από το 2009 και μετά ο καπετάνιος εγκαταστάθηκε οριστικά στην Κοιλάδα σταματώντας τα ταξίδια στο εξωτερικό, λόγω του επαγγέλματός του. Παρόλα αυτά όπως χαρακτηριστικά φέρεται να αναφέρει η σύζυγός του, «με το κινητό του τηλέφωνο είχε ιδιαίτερη σχέση, το είχε συνέχεια μαζί του, ακόμα και μέσα στο εσώρουχό του, ενώ λάμβανε συνεχώς πολλά μηνύματα». Η σύζυγός του επίσης λέει ότι ο άντρας της λίγο καιρό αργότερα είχε αρχίσει να διατηρεί ερωτική επαφή και με την καμαριέρα του Γουλανδρή, στον οποίο εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ο θανών και μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι εκείνος ήταν που μεσολάβησε για την πρόσληψή της στη βίλα του εφοπλιστή.
8 Δεκεμβρίου 2014
Την επίδικη μέρα στις 8.12.2014 η Δήμητρα Λάμπρου φέρεται να ομολογεί στους αστυνομικούς ότι ξύπνησε κανονικά και χωρίς καυγάδες με τον άντρα της, ο οποίος μάλιστα εκείνη τη μέρα δεν ένιωθε καλά και δεν πήγε στην δουλειά του. Εκείνη αντιθέτως έφυγε από το σπίτι για διάφορες δουλειές και συναντήσεις και όταν επέστρεψε ο Θανάσης δεν ήταν εκεί και υπέθεσε, όπως φέρεται να λέει, ότι βρισκόταν στο σπίτι του φίλου του όπου πήγαινε όταν δεν επέστρεφε στην συζυγική τους στέγη. Η ίδια φέρεται πάντα να ισχυρίζεται, ότι πήγε στο σπίτι να τον βρει και όταν έφτασε εκεί, τον αντίκρισε στην είσοδο του σπιτιού «σκυθρωπό, με δολοφονικό βλέμμα και την κοιτούσε με μίσος», αναφέρει χαρακτηριστικά. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι συμβαίνει εκείνος της απάντησε «να μου πεις εσύ τι συμβαίνει» και έπειτα, όπως φέρεται να ισχυρίζεται η χήρα, της έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και στην συνέχεια την σημάδεψε με ένα όπλο. «Παρέμεινε σιωπηλός, έδειχνε σαν ζόμπι και αποφασισμένος να με αποτελειώσει», φέρεται να αναφέρει στην απολογία της. Τότε όπως συνεχίζει, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να τον παρακαλάει να μην την πυροβολήσει. «Ήμουν βέβαιη ότι είχε έρθει το τέλος μου και ενστικτωδώς αντέδρασα». Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι σηκώθηκε απότομα, άρπαξε το όπλο και το έστρεψε στο κεφάλι της. Εκείνος πήγε να της το πάρει και μετά από μια μάχη που έδωσαν τα σώματά τους προκλήθηκε πυροβολισμός. Την ώρα που το σώμα του Θανάση Λάμπρου κατέρρεε και καθώς κρατούσε ακόμα τα χέρια της συζύγου του με το όπλο, προκλήθηκε ο δεύτερος και μοιραίος για εκείνον πυροβολισμός, φέρεται να αναφέρει στην περιγραφή της η Δήμητρα Βούλγαρη. Στην συνέχεια έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της, όντως όπως λέει αρκετά σαστισμένη και τρομοκρατημένη.
Αναπάντητα ερωτήματα
Σύμφωνα πάντως με πηγές της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, υπάρχουν ακόμα κάποια ζητήματα που χρήζουν διευκρίνησης, όπως το γιατί ενώ η Δήμητρα Βούλγαρη ενώ δήλωσε στην απολογία της ότι ήθελε να «τα πει για να λυτρωθεί», δεν την υπέγραψε στο τέλος; Και δεύτερον, ενώ το θύμα φέρει δύο τραύματα (δύο πυροβολισμούς κατά την ομολογία της συζύγου), από την βαλλιστική εξέταση φαίνεται να έχει ανευρεθεί μόνο ένας κάλυκας. Ποιος εξαφάνισε τον δεύτερο κάλυκα και γιατί κάποιος να μπει στην διαδικασία να εξαφανίσει έναν και όχι και τους δύο κάλυκες αν ήθελε να κρύψει κάτι;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του