ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ GREXIT O XΡΥΣΟΓΟΝΟΣ...

Χαρακτήρισε τη συμφωνία μονομερή επιβολή των δανειστών προς την ελληνική κοινωνία και την κυβέρνηση ...
και διαφώνησε με τους χειρισμούς του τέως υπουργού Οικονομικών

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα να βρεθεί προσωρινά εκτός ευρωζώνης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.
Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη χαρακτήρισε τη συμφωνία μονομερή επιβολή των δανειστών προς την ελληνική κοινωνία και την κυβέρνηση και διαφώνησε με τους χειρισμούς του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Σε ότι αφορά τα εσωκομματικά στο ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους διαφωνούντες και όσους καταψήφισαν να το ξανασκεφτούν και εκτίμησε πως εάν συνεχίσει να υπάρχει το ρήγμα το κόμμα θα οδηγηθεί σε διάσπαση.

Ο κύριος Χρυσόγονος παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm 90,1.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του