ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ Ρωσία: "Θα εξασφαλίσουμε στην Ελλάδα ενεργειακή επάρκεια"

"Η Ρωσία θα συμβάλλει στην ενεργειακή επάρκεια της Ελλάδας δίνοντας όσο πετρέλαιο και φυσικό
αέριο χρειάζεται και ήδη μιλάμε και ετοιμαζόμαστε για απευθείας ανάθεση εξαγωγής υδρογονανθράκων (δηλαδή χωρίς μεσάζοντες, με χαμηλές τιμές και μεγάλη περίοδο μέχρι την αποπληρωμή) κάτι που θα γίνει άμεσα"Εντός των επόμενων εβδομάδων θα είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε στην Ελλάδα ό,τι χρειαστεί"Εκεί που ο Σόιμπλε μιλάει για ανθρωπιστική κρίση και Grexit η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει ό,τι χρειαστεί.Έτοιμη να στηρίξει η Ρωσία την Ελλάδα προσφέροντας άμεσες εξαγωγές ενέργειας στη χώρα βοηθώντας στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της, όπως ειπώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη του Ρώσου υπουργού Ενέργειας, Α.Νόβακ."Η Ρωσία επιθυμεί να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου" δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της χώρας, Αλεξάντρ Νόβακ.

Ανέφερε ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία προτίθεται να υποστηρίξει την αποκατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας, μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα. Για το σκοπό αυτό, μελετούμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε απευθείας εξαγωγές ενεργειακής πρώτης ύλης προς την Ελλάδα στο αμέσως προσεχές διάστημα».

Ο κ.Νόβακ υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε επί αυτού και υπολογίζουμε να φθάσουμε σε συμφωνία εντός μερικών εβδομάδων».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του