Οικονομικοί δολοφόνοι: Να γιατί λυσσάνε για το «ΝΑΙ»..

Η Ευρώπη μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί οι μόνες «ευρωπαϊκές πηγές ενέργειας» είναι αυτές που αποκαλύφθηκαν ή πιθανολογούνται να αποκαλυφθούν στον θαλάσσιο χώρο της Ελλάδος».
Μάλιστα... αποκαλούν τις ελληνικές πηγές ενέργειας ευρωπαϊκές. Αλλά παράλληλα μας εκβιάζουν με έξοδο από την ευρωζώνη.
Καταλάβατε;;; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ.
Δείτε πώς ζουν οι κάτοικοι των κυρίως πλουτοπαραγωγικών χωρών! Με τόσο πλούτο και το 75% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα. Εμείς πάμφτωχοι κι αυτοί μέσω ΤΑΙΠΕΔ θα παίρνουν για πενταροδεκάρες τον εθνικό μας πλούτο αξίας τρισεκατομμυρίων.


 Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/602743/oikonomikoi-dolofonoi-na-giati-lyssane-gia-to-nai-video#ixzz3enjDSyA3







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του