"ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ" Ρώσος βουλευτής εξ απορρήτων του Β.Πούτιν: "Να άρουμε το εμπάργκο και να δώσουμε λεφτά για να βοηθήσουμε την Ελλάδα"

Η Ομάδα Συνεργασίας των Κοινοβουλίων Ελλάδας και Ρωσίας είναι έτοιμη να συνεδριάσει
εκτάκτως για να συζητηθούν οι δυνατότητες άρσης του εμπάργκο τροφίμων, ωστόσο για την έναρξη των διμερών διαβουλεύσεων θα πρέπει η ρωσική κυβέρνηση να καταθέσει τις προτάσεις της, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ΤΑΣΣ ο βουλευτής και μέλος της Ομάδας Συνεργασίας Ρομάν Χουντιακόφ αλλά και στενός συνεργάτης του ίδιου του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.«Θεωρούμε την άρση του εμπάργκο για την Ελλάδα έναν αποτελεσματικό τρόπο να την βοηθήσουμε. Τα ελληνικά προϊόντα χρειάζονται αγορά και μια τέτοια είναι παραδοσιακά η Ρωσία. Δημιουργώντας αυτή τη δυνατότητα για τους εταίρους μας, θα βοηθήσουμε αποτελεσματικά την οικονομία των Ελλήνων», είπε ο κ. Χουντιακόφ.Σύμφωνα με το Ρώσο βουλευτή, στη ρωσική κυβέρνηση βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και ετοιμάζονται προτάσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, γι’ αυτό και οι Ρώσοι βουλευτές είναι έτοιμοι, αν χρειαστεί, να συμβάλουν σε αυτόν τον διάλογο, αρκεί να υπάρξει πρωτοβουλία από την εκτελεστική εξουσία της Ρωσίας.

Την ανάγκη να ενισχυθεί η συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλίων Ελλάδας και Ρωσίας, έτσι ώστε να διευρυνθεί η οικονομική συνεργασία των δύο χωρών, επεσήμανε πρόσφατα και ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλής) Σεργκέι Ζελεζνιάκ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του