"ΔΡΟΥΝ ΣΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Α.ΤΣΙΠΡΑ" Channel 4: «Πραξικόπημα από τράπεζες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ στην Ελλάδα κατά της νόμιμης κυβέρνησης»

Πραξικόπημα από τραπεζίτες και ιδιοκτήτες καναλιών για να ανατραπεί η κυβέρνηση Α.Τσίπρα
καταγγέλει σήμερα ο δημοσιογράφος, στο Chanel 4 Paul Mason.Χαρακτηριστικό είναι το tweet του Πολ Μέισον.Ο Βρετανός δημοσιογράφος έγραψε ένα λακωνικό πλην όμως σαφέστατο μήνυμα στο Twitter:«Τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Αλλαγή καθεστώτος χρησιμοποιώντας τις τράπεζες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως χρησιμοποιούνται οι βόμβες διασποράς. Το διατύπωσε ανοιχτά ο Μάρτιν Σουλτς – Η ΕΕ ανατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ».
MEISON
Έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες μια διολίσθηση του πολιτικού διαλόγου και της κάλυψης των γεγονότων από την εγχώρια δημοσιογραφία. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του