ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΚΑ ΕΤΑΜ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ 6ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ!

1 11 faks


Την ώρα που το ΙΚΑ κάθε μήνα δυσκολεύεται να καταβάλλει συντάξεις, το προσωπικό του έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50% σε σχέση με το 2009 και οι συντάξεις εκδίδονται ακόμα και με 22 μήνες καθυστέρηση σε ορισμένα υποκαταστήματα, συνέβη και… αυτό.
Η διευθύντρια του υποκαταστήματος του ασφαλιστικού ταμείου των μισθωτών στην Ορεστιάδα αποφάσισε στις 2 Ιουνίου 2015 τη συγκρότηση “επιτροπής” με αρμοδιότητα “την παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας του φωτοτυπικού μηχανήματος” της εν λόγω υπηρεσίας.
Αυτό αναφέρει έγγραφο της επικεφαλής του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην ακριτική πόλη το οποίο δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” σήμερα 28 Αυγούστου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η “επιτροπή” έχει έξι μέλη, τρία “τακτικά” και τρία “αναπληρωματικά”.
1 11 ikaed

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του