ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ:O TΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ- ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” / ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ! “ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ”

PICT_20150831_185210

«Ποδοπατήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά, «όπως και η δημοκρατία. Κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν εκ ποσών τις αξίες μας, συμμαχώντας ακομα και με τις πιο αντιδραστικές δυναμεις της Ελλάδας και της ΕΕ. Αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς».

20150831_164111 PICT_20150831_164146
Με ευθείες βολές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε: «Υπάρχουν υπεύθυνοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουμε εκείνοι που θα αγωνιστούμε, για να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα. Υπάρχουν υπεύθυνοι που δεν λειτούργησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα».
PICT_20150831_164201 PICT_20150831_164213
«Προσωπικά» τόνισε, «και έχοντας δώσει αγώνα, για να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ανάχωμα στα μνημόνια, εξάντλησα τα όρια που όφειλα για να αποτραπεί το κακό, έχοντας υπάρξει εξ αρχής αντίθετη σε σχέση με το τι σημαίνει η υιοθέτηση, από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύσεων που αντιστρατευονται την υπαρξιακή μας διαδρομή. Αποτελεί άποψη και θέση μου ότι ο κόσμος αλλάζει, όταν αλλάζουν τα υποδείγματα».
PICT_20150831_164241 PICT_20150831_185328
«Υπονομεύτηκα με ευθείες επιθέσεις από τον Φίλη και απόπειρες ταύτισής μου με τη Χρυσή Αυγή»
20150831_164001
Και εξήγησε επ’ αυτού: «Ανέλαβα την ευθυνη που μου ανατέθηκε και επιχείρησα να αλλάξω το υπόδειγμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με ανοιχτή Βουλή και την κοινωνία να την νιώθει κτήμα της και τη νέα γενιά παρούσα. Επέμεινα στην ανεξαρτησία του Κοινοβουλίου, μολονότι η παρουσία μου υπονομεύτηκε εξ αρχής με ευθείες επιθέσεις από τον Νίκο Φίλη, μέχρι χυδαίες απόπειρες ταύτισής μου με τη Χρυσή Αυγή και με την ευθεία απειλή “θα σε τελειώσουμε, αν δεν συμμορφώσεις με τις υποδείξεις”».
20150831_164036
«Λυπάμαι που ταυτίστηκαν με την απραξία του γραμματέα της ΚΟ, Χρήστου Μαντά» τόνισε και συνέχισε: «Λυπάμαι, γιατί εκείνοι που όφειλαν να ορθώσουν το ανάστημά τους δεν το έκαναν -και πρώτος ο πρωθυπουργός, με πρωτοβουλίες υπεράσπισης των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργος δεν ανέλαβε την ευθυνη που του αναλογεί, μολονότι κατ’ επανάληψη το ζητούσα. Λυπάμαι που υπήρξαν σύντροφοί μου, που απο θέσεις υπουργικές δεν βρήκαν τη δύναμη, ώστε να μην μπαινοβγαίνουν ένοπλοι ακαταχώριστα άτομα και δεν υπερασπίστηκαν την αυτονόητη αξία να μην ασκείται απροκάλυπτη βία εναντίον διαδηλωτών. Λυπάμαι που υπήρξαν σύντροφοι που έχουμε υποστεί την καταστολή, αλλά προχώρησαν σε ισορροπιστικες δηλώσεις, όπως οι κύριοι Σκουρλέτης και Πολάκης».
PICT_20150831_185430

Η Ζωή Κωνσταντοπουλου σε συνέντευξη που παραχωρεί  στην ΕΣΗΑ, αποκαλύπτει τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της. Δείτε live τη συνέντευξη της:


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Επίθεση από συμβασιούχους – Για “προβοκάτσια” κάνει λόγο η Ζωή
Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, συμβασιούχοι της Βουλής την κατηγόρησαν πως δεν τους δίνει το λόγο, με την Πρόεδρο της Βουλής να τους κατηγορεί πως προσπαθούν να δημιούργήσουν εντυπώσεις.
  Αστειεύτηκε με τον Στρατούλη
Όταν αποχώρησε ο κ. Στρατούλης και ο κ. Σταθάς αστειεύτηκε μαζί τους λέγοντας πως θα κρατήσει την κα Μπόλαρη και την Βαλαβάνη για να αποδείξει πως οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο.

  Υπερασπίστηκε τη Νάντια Βαλαβάνη
Απευθυνόμενη στη Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε πως υπήρξε ένας κανιβαλισμός εναντίον της και δεν είναι τυχαίο αυτό, καθώς όπως υποστήριξε, η Νάντια Βαλαβάνη αγωνίστηκε σκληρά.
  Υπερασπίστηκε η Νάντια Βαλαβάνη
Απευθυνόμενη στη Νάντια Βαλαβάνη δήλωσε πως υπήρξε ένας κανιβαλισμός εναντίον της και δεν είναι τυχαίο αυτό, καθώς όπως υποστήριξε, η Νάντια Βαλαβάνη αγωνίστηκε σκληρά.
  Στήριξη και στον Γιάνη Βαρουφάκη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως υπερασπίζεται τις θέσεις του Γιάνη Βαρουφάκη και κάλεσε τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο να συμπράξουν στον αγώνα κατά του Μνημονίου.
17:44 Μιλώντας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κατηγόρησε πως είχε εξωθεσμικές παρεμβάσεις σημειώνοντας πως ακόμα δεν έχει στείλει τα πρακτικά από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Τον κατηγόρησε ευθέως πως είχε σκοτεινές τηλεφωνικές επαφές με τους δανειστές. Δήλωσε πως οι εκλογές είναι εκλογές σκοπιμότητας και όχι δημοκρατίας, πως είναι εκλογές απαλλαγής από όσους αντιστάθηκαν στα κατεπείγοντα και τα Μνημόνια και απαλλαγής από την ίδια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
  Κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Για τον Προκόπη Παυλόπουλο δήλωσε πως πρέπει να διελευκανθεί ο ρόλος του γιατί μετά την πρώτη ψήφιση των προαπαιτούμενων, προσπάθησε να τον παρακάμψει.
  Το Μαξίμου μπλόκαρε την εξέταση του Γ. Στουρνάρα
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ευθέως το Μαξίμου πως μπλόκαρε την εξέταση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ ζήτησε εξηγήσεις ξανά από τον κ. Φλαμπουράρη γιατί της ζήτησε να μην πιέζει τον Γιάννη Στουρνάρα.
  Απασφάλισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα
Δήλωσε πως ο κ. Τσίπρας δεν έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει το Μνημόνιο λέγοντας πως δεν χρησιμοποίησαν τα εργαλεία για το χρέος και το πόρισμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Σημείωσε πως τελικά δεν έκαναν ότι μπορούσαν.
  Για το χρέος
Προφάσεις εν αμαρτίες χαρακτήρισε τα όσα υποστηρίζουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παππάς πως δεν μπορεί να μειωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Τους κάλεσε να δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν λαμβάνουν υπόψιν τις προτάσεις τους και δεν εισακούστηκαν οι θέσεις πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

  Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Τσίπρα για μεγάλο ψέμα
Δήλωσε πως δεν είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει εναλλακτική αναφορικά με το θέμα του ευρώ και σημείωσε πως σε συναντήσεις που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα του έκανε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για συγκρότηση ομάδων και εργαλείων και νομικών επιτελείων. Θύμησε πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε εναλλακτικές προτάσεις, εκείνη του έδωσε πολλές προτάσεις που είχε κάνει γνωστές στον κ. Βούτση.

  Κατηγόρησε υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Δήλωσε πως δεν βρήκαν τη δύναμη να προασπίσουν την ανεξαρτησία της Βουλής και κατηγόρησε τον κ. Πανούση πως έβαζε κλούβες απέναντι σε διαμαρτυρόμενους πολίτες παρά την ρητή εντολή της να διαδηλώνουν ελεύθερα οι πολίτες για τα δικαιώματά τους.
  Αποκαλύψεις για τον Φίλη
Δήλωσε πως υπονομεύτηκε και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας το όνομα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φίλη, λέγοντας πως την απείλησε ευθέως πως εάν δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του Μαξίμου, θα την τελειώσουν.
  ”Πίστεψα στον Αλέξη Τσίπρα”
Δήλωσε πως ανέλαβε πλήρως την ευθύνη ως Πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να αλλάξει τα πράγματα, γιατί πίστεψε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας πως δεν μοιράζονται καρέκλες αλλά ευθύνες.
  Μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε σε χρόνο παρελθοντικό λέγοντας πως ήταν ένα κόμμα συλλογικότητας, προάσπισης της δημοκρατίας, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να καταστρέψουν αυτό το κόμμα, δείχνοντας προς τη πλευρά του Αλέξη Τσίπρα. Ξεκαθάρισε πως υπάρχουν υπεύθυνοι για το γεγονός πως οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν λειτούργησαν.
  Για τις εκλογές
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η κυβέρνηση προχωρά σε εκλογές προκειμένου να μπορεί να παραβιάζει την λαϊκή ετυμηγορία του. Κατηγόρησε τον Τσίπρα πως συνεχίζει να μιλάει μέσω κύκλων και διαρροών.
Όταν η Ζωη Κωνσταντοπουλου είδε το πανό που σηκώθηκε προς τιμήν της είπε: “Ωραίο πανό, ποιος το έφτιαξε;” με την Ραχήλ Μακρή να απαντά με χιούμορ: “Οι ΑΝΕΛ στο έφτιαξαν Ζωή”.

  Ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Στο πλευρό της Ζωής η Ραχήλ – Δείτε ποια πολιτικά πρόσωπα δίνουν το παρών στη συνέντευξη Κωνσταντοπούλου! (φωτο)


Προηγούμενη ενημέρωση: Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά τη διάλυση της Βουλής και ενόψει της προκήρυξης εκλογών, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα προβεί σε δημόσια τοποθέτηση σήμερα Δευτέρα στις 4μμ, στην ΕΣΗΕΑ.
Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα ανακοινώσει το δικό της κόμμα ή αν θα μιλήσει για τη συμπόρευσή της με την «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη λαφαζάνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του