ΟΛΠ: ΣΤΑ 7,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015...

Κατά 130,5% αυξήθηκαν τα κέρδη της ΟΛΠ ΑΕ μετά από φόρους το α’ εξάμηνο του 2015. Έφθασαν τα 7,6 εκ. ευρώ, έναντι 3,3 εκ. ευρώ του αντίστοιχου ...
εξαμήνου του 2014. Τα στοιχεία προκύπτουν από τις  οικονομικές καταστάσεις του α΄ εξαμήνου Ιανουαρίου-Ιουνίου 2015 οι οποίες συντάσσονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς και τις ενέκρινε το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε.

- Τα συνολικά έσοδα παρουσίασαν μικρή μείωση 2,9%  και από 50,2 εκ. ευρώ το 2014 έκλεισαν στα 48,7 εκ. ευρώ το 2015,  παρά τη μεγάλη μείωση στις εργασίες του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων -Προβλήτας Ι. Τα λοιπά λειτουργικά έσοδα της περιόδου αυξήθηκαν κατά 5.9 εκ ευρώ και ανήλθαν σε 9,2 εκ. ευρώ έναντι 3.3 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2014.

- Τα συνολικά λειτουργικά έξοδα, την ίδια περίοδο, σημείωσαν σημαντική μείωση κατά 3,6 εκ. ευρώ ή 7, 34% και  από 48,8 εκ. ευρώ έπεσαν στα  45,2 εκ. ευρώ. Η μεταβολή αυτή προήλθε από μείωση κατά 5% των αμοιβών προσωπικού και από τον περιορισμό διάφορων δαπανών συντήρησης και επισκευής, ενώ οι αποσβέσεις παγίων στοιχείων παρέμειναν στα ίδια επίπεδα.

- Εντυπωσιακή αύξηση 40,4% σημείωσαν και τα χρηματικά διαθέσιμα  (62,5 εκ. ευρώ από 44,5 εκ. ευρώ).

“Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, η οποία επηρεάζει τους τομείς του εμπορίου και των μεταφορών άρα και τις δραστηριότητες του οργανισμού,  ο ΟΛΠ Α.Ε. εμφάνισε για μία ακόμα φορά θετικά αποτελέσματα αυξάνοντας σημαντικά την κερδοφορία του κατά το α΄ εξάμηνο” δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γ. Κούβαρης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του