ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: Όλα όσα έγιναν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Η έντονη συγκίνηση του Πανούση , τα σπαθιά και οι ωραίες γυναίκες (βίντεο)

panhoush

Όπως παρακολουθήσατε στο makeleio.gr αργά το μεσημέρι έγινε η παράδοση/παραλαβή του αναπληρωτήυπουργού Γιάννη Πανούση, που υποδέχθηκε το νέο αναπληρωτή υπουργό Αντώνη Μακρυδημήτρη. Κατά τη διάρκεια των αναμνηστικών από τους γενικούς γραμματείς, αλλά και τους αρχηγούς των σωμάτων ασφαλείας, ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης συγκινήθηκε και το έδειξε αβίαστα.Μάλιστα, με αίσθηση χιούμορ και αφού παρέλαβε τα αναμνηστικά δώρα, που ήταν μεταξύ άλλων και κάποια σπαθιά, απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ζήτησε να μην συλληφθεί στο μέλλον, σε περίπτωση που ελέγξουν το σπίτι του και βρεθούν τόσα… σπαθιά!

Φεύγοντας είπε, πάλι με πολύ χιούμορ, πως έφτασε η ώρα να κάνει λίγες διακοπές στο Λουτράκι.
Στην τελετή παράδοσης/παραλαβής παρευρέθησαν όλοι οι αρχηγοί και διευθυντές των σωμάτων ασφαλείας, ενώ δεν έλειψαν και οι αιθέριες υπάρξεις, που απαρτίζουν το Υπουργείο και φυσικά, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του