ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ : ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ...

Να πει στο λαό τι θα κάνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας καλεί ...
τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.


Η κυρία Γεροβασίλη ζητά, επίσης, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας «να απολογηθεί γιατί εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο».
Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «την ώρα που η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή πολιτική με λαϊκισμούς και ύβρεις, εμείς ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας».

«Έχουμε αποδείξει και υποσχόμαστε o Έλληνας πολίτης δεν θα χάσει το σπίτι που μένει αυτός και η οικογένειά του» καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Γεροβασίλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του