ΜΕΤΑ ΤΟ ''ΝΑΥΑΓΙΟ'' ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
Δεν πτοεί τον Γιώργο Παπανδρέου η αποτυχία του εγχειρήματος για κοινή συμπόρευση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών...
με το ΠΑΣΟΚ και ήδη επιταχύνει την προετοιμασία για την αυτόνομη κάθοδο του κόμματός του στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Παπανδρέου θεωρεί εφικτή την είσοδο του ΚΙΔΗΣΟ στη Βουλή αυτή τη φορά, καθώς την προηγούμενη φορα έχασε την υπερπήδηση του ορίου του 3% για μολις 28.000 ψήφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρεου κανει τις τελευταίες ημέρες συνεχείς κρούσεις σε πρώην υπουργούς και πρώην βουλευτες του ΠΑΣΟΚ, προτείνοντάς τους να συστρατευτούν με το ΚΙΔΗΣΟ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή στελεχών, όπως ο Χάρης Καστανίδης, ο Λάμπρος Μίχος, ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ αυτή τη φορά στις λίστες θα ειναι και ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Δημήτρης Ρέππας.

Πάντως, ο κ. Παπανδρέου δεν θεωρεί κύριο υπεύθυνο για το «ναυάγιο» με το ΠΑΣΟΚ τον Ευαγγελο Βενιζέλο, καθώς αναγνωρίζει ότι ο διάδοχός του στην ηγεσία του κομματος θα ήθελε αυξηση της εκλογικής δύναμης του Κινήματος, ώστε να εκλεγούν περισσότεροι βουλευτες, οι οποίοι είναι και του δικού του κλίματος.

Ο κ. Παπανδρέου εκτιμά ότι περισσότερο λειτούργησαν αποτρεπτικά στη συνεργασία σύμβουλοι της Φώφης Γεννηματά, όπως ο Κώστας Λαλιώτης και ο Μιλτιαδης Παπαϊωάννου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του