ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ : ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ...

Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής...
ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κύριος Λαφαζάνης προανήγγειλε έτσι την συνεργασία του κόμματός του με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, κάτι που έως τώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί. «Βεβαίως θα συνεργαστούμε και θα συμπορευτούμε στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η μορφή με την οποία θα γίνει αυτό θα αποφασιστεί σύντομα», σημείωσε ακόμα ο κ. Λαφαζάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Παράλληλα ο κύριος Λαφαζάνης τόνισε πως προς το παρόν, δεν φαίνεται ανάλογη συμπόρευση με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.Αναλυτικότερα ο κύριος Λαφαζάνης υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση δεν είχε κανένα σχέδιο για την περίπτωση που οι δανειστές έφερναν αντιρρήσεις. Η διαπραγματευτική τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση ήταν κάκιστη καθώς δεν βοήθησε τη θέση της χώρας σε τίποτα και όχι μόνον αυτό αλλά οδήγησε σε ένα τρίτο εξαιρετικά σκληρό μνημόνιο. Από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης είχα και προσωπικά τονίσει πως η τακτική που ακολουθήσαμε ήταν ασπόνδυλη και δεν θα οδηγούσε πουθενά».

Για τις κατηγορίες πως ο ίδιος έριξε την πρώτη αριστερή κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΛΑΕ σημείωσε: «Αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτία. Όσο υπάρχει ευρώ η Ελλάδα δυστυχώς θα είναι ένα Γερμανικό προτεκτοράτο και μάλιστα της χειρότερης μορφής καθώς δεν έχω δει χώρα ποτέ σε ειρηνική περίοδο να βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Η κυβέρνηση δεν έπεσε παραιτήθηκε, δεν τόλμησε να πάει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Εμείς δεν θα στηρίζαμε κυβέρνηση μνημονιακών πολιτικών».

Για την κατάσταση σήμερα στη χώρα ο κύριος Λαφαζάνης επισήμανε: «Έχουμε μνημονιακή δικτατορία στη χώρα και όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε δημοκρατία εξαπατά τον ελληνικό λαό. Ένας νόμος διέπει τη χώρα το μνημόνιο. Είναι τέτοια η μνημονιακή δικτατορία που ότι και να ψηφίζει ο ελληνικός λαός θα έχει μνημόνιο».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του