ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ...

...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
«Ο υπουργός Επικρατείας δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ...
ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο του Παναγιώτη Νικολούδη

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», αναφέρει το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για τα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Νικολούδη εκδίδεται λίγες ώρες μετά τις αναφορές του Αλέξη Μητρόπουλου με την επίκληση του ονόματος του κ. Νικολούδη ως του προσώπου που γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα να διαβιβάσει φάκελο αίτησης άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Μητρόπουλου.

Τι είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος

Σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega το πρωί της Κυριακής, Ο Αλέξης Μητρόπουλος έβαλε στο «κάδρο» της υπόθεσης που τον αφορά -και για την οποία ο οικονομικός εισαγγελέας έχει αποστείλει στον Άρειο Πάγο αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Μητρόπουλου- τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα κατά της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε να αποσταλεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο.

Κάλεσε μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να απευθυνθεί στον κ. Νικολούδη για να μάθει ποιος είπε να αποσταλεί η υπόθεση -παραγεγραμμένη και φορολογημένη κατά την άποψη του Αλέξη Μητρόπουλου- μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του