Τώρα ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ πληροφορίες για πόλεμο | Αναχωρούν ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ξένοι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους


2
Τώρα ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ πληροφορίες για πόλεμο | Αναχωρούν ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ξένοι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους

Όλα δείχνουν πως η κατάσταση είναι άκρως τεταμένη…

Έτοιμος για μια πολεμική σύρραξη φέρεται να είναι ο Ρώσος πρόεδρος.
Η πληροφορία αυτή, έρχεται στη δημοσιότητα, μετά την αποκάλυψη ότι το Κρεμλίνο έχει ήδη μεταφέρει πυραύλους ικανούς να έχουν πυρηνικά κοντά στα σύνορα με την Πολωνία.
Ο Πούτιν καλεί εσπευσμένα τους αξιωματικούς στη Μόσχα και στήνει πυραύλους στα σύνορα
Από τον ίδιο τον Βλάντιμιρ Πούτιν δόθηκε ρητή εντολή στους υψηλόβαθμους Ρώσους αξιωματούχους, τους πολιτικούς και τα παιδιά τους που βρίσκονται στο εξωτερικό, να επιστρέψουν άμεσα στη «Μητέρα Πατρίδα».
Ρωσικά ΜΜΕ επισημαίνουν μάλιστα, ότι ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να προετοιμάζεται για παγκόσμιο πόλεμο την ώρα που χειροτερεύουν οι σχέσεις της Μόσχας με την Ουάσινγκτον.
Ο πρώην σοβιετικός ηγέτης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, έχει προειδοποιήσει λέγοντας, ότι η κατάσταση βρίσκεται σε επικίνδυνο σημείο εξαιτίας των ιδιαίτερα τεταμένων σχέσεων Ρωσίας και ΗΠΑ.
Από την πλευρά του, ο Ρώσος αντιπτέραρχος εν αποστρατεία Εβγκένι Μπουζίνσκιτόνισε στο BBC πως, αν η κατάσταση κλιμακωθεί, τότε η Ρωσία θα υπερασπιστεί με σθένος τα συμφέροντά της. 580_355«Αν θέλουν μία αντιπαράθεση, σίγουρα θα την έχουν. Αλλά δεν θα είναι μία αντιπαράθεση που θα βλάπτει μόνο τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών», τόνισε χαρακτηριστικά…
πηγη vip-news.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του