ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Νο2>Τουλάχιστο 100 ελληνικά F-35 θα οργώνουν το Αιγαίο Η ελληνική απάντηση στον σουλτάνο Ερντογάν






Ενα σμήνος από 30 (αρχικά) αμερικανικά F-35 είναι η ελληνική “απάντηση” στους Τούρκους οι οποίοι έχουν παραγγείλει ήδη 100 μαχητικά τελευταίας γενιάς και διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στην παραλαβή! Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μιας νέας Αγοράς του Αιώνα από τους υπερατλαντικούς συμμάχους απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον μαρτυριάρη Πούτιν! Το κόστος του ενός μαχητικού αγγίζει τα 85.000.000 εκατ. δολλάρια στη φτηνή του έκδοση.

Από τον Ian Ford

Την ίδια στιγμή οι Αμερικανοί επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα(!) που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα υπερσύγχρονα μαχητικά. Το πρώτο και πολύ βασικό πρόβλημα εντοπίζεται στο software με αποτέλεσμα το μαχητικό να χάνει το στόχο αλλά και να γίνεται εύκολα στόχος το ίδιο. Το δεύτερο πρόβλημα αφορά την αδυναμία επισκευής του και το 3ο πρόβλημα αφορά τον προβληματικό σχεδιασμό της καμπίνας η οποία μπορεί να σκοτώσει τον πιλότο σε περίπτωση εκτόξευσης. Ούτε ο Καρανίκας με τον Μιχόπουλο να τα είχαν σχεδιάσει!

Παρόλα αυτά τώρα που τα σπάσαμε με τον Πούτιν και μας δουλεύει και ο Ολάντ οι ΗΠΑ είναι η μοναδική φίλη που μας απέμεινε κι ακόμη κι αν γέρνουν τα ταλαίπωρα F-35 (όπως τα υποβρύχια του Ακη) εμείς πρέπει να τα αγοράσουμε!







Τον Ιούνιο του 2016 το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σε σχετική ανάρτηση σημείωνε πως αντίδοτο στα “τουρκικά” F-35 θα μπορούσαν να είναι οι ρωσικοί S-500. Nα όμως τώρα που ο φίλος Πούτιν αποδείχθηκε εξίσου κουτσομπόλης με την Σάσα Σταμάτη. Ούτε ένα εθνικό μυστικό της Ελλάδας δεν μπορεί να κρατήσει ο μπαγάσας! Ετσι μάς έρριξε στην αγκαλιά των Αμερικανών.

Καθώς η Πονηρή Αλεπού, ο Ερντογάν, τείνει χείρα φιλίας σε Ισραήλ και Ρωσία για να τη “σπάσει” στην Ευρώπη που αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Αρμενίων κερδίζει χρόνο ως την στιγμή που οι τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις θα υποδεχθούν την 1η μοίρα των μαχητικών Stealth 5ης γενιάς F-35. Οι Τούρκοι-όπως μας πληροφορεί το defencenet έχουν παραγγείλει ήδη τα 6 πρώτα και σε 7 μήνες ξεκινούν να τα παραλαμβάνουν. Εχουν παραγγείλει 100(!) ως το 2023. Ενας αριθμός τρομακτικός ικανός να “σκοτεινιάζει” το Αιγαίο πάνω από τα ελληνικά νησιά καθώς θα πετάνε οι σιδερένιες νυχτερίδες.
    




Israel’s Minister of Defense Avigdor Liberman views the cockpit of the first Israeli Air Force (IAF) F-35A Lightning II, known as the “Adir,” meaning “Mighty One” in Hebrew, at the Lockheed Martin F-35 production facility in Fort Worth, Texas, June 22._Lockheed Martin photo by Beth Steel.

Θα μπορούν να χτυπηθούν εύκολα οι κύριες βάσεις α/α άμυνας σε Σκύρο, Αττική, Θεσσαλονίκη, Ελευθερούπολη, Κρήτη και εν συνεχεία στις κύριες αεροπορικές βάσεις Λάρισας, Τανάγρας και Κρήτης. Δεν υπάρχει ραντάρ α/α συστήματος ή ραντάρ του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης, ακόμα και του EBM-145Η Erieye που να μπορεί να “δει” το F-35. Δεν υπάρχει κανένα ελληνικό ραντάρ που να μπορεί να ανιχνεύσει το F-35 που επιτυγχάνει μείωση της «ηχούς ραντάρ» (RCS Radar Cross Section) σε επίπεδα 0.0015 τ.μ.
Κανένα από τα 3D ραντάρ διάταξης φάσης που λειτουργούν σε μικροκυματικές συχνότητες (RAT-31DL, S-743D, HR-3000, AN/TPS-70 και AR-327 Commander), αλλά και τα ΑΣΕΠΕ EMB-145H δεν μπορούν να “δουν” stealth μαχητικά.
Οταν τα F-117A είχαν περάσει κατά την διάρκεια του Α’ πολέμου του Κόλπου επιστρέφοντας στην Βρετανία (και κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο) από την ελληνική επικράτεια, κανένα ελληνικό ραντάρ δεν τα είχε δει. Δεν μπορούσε να τα δει.
Το F-35 έχει διπλάσια καλύτερη stealth επίδοση από το F-117.

Το δυσάρεστο είναι ότι στην περίπτωση των F-35 δεν μπορούμε να πούμε“Αγοράζουμε κι εμείς F-35” ή “F-15 Silent Eagle” και είμαστε “πάτσι”.

Πρώτον δεν έχουμε (και δεν θα έχουμε για πολλά-πολλά χρόνια ακόμα όσο είμαστε υπό την γερμανική δημοσιονομική “μπότα”) “ούτε μαντήλι να κλάψουμε”, πόσο μάλλον να δαπανήσουμε π.χ. 3-4 δισ. ευρώ έστω για μία Μοίρα F-35..
Αν καταστραφεί το δίκτυο αεράμυνας και τα ραντάρ, δεν θα μπορέσουμε ούτε “να βήξουμε”, πολλώ δε μάλλον, να κάνουμε αντεπίθεση-γράφει ο Πέτρος Αναστασίου στο σχετικό ρεπορτάζ του defencenet.

(Δείτε στα VIDEO που ακολουθούν τo F-35 από πρόσφατη επίδειξη επί ολλανδικού εδάφους)




Yπάρχει αντίδοτο στα F-35;

ΝΑΙ είναι η απάντηση κι αυτή είναι η νέα γενιά των S-300 οι περίφημοι S-500!





-Πρέπει να διαλέξετε εάν θα είστε χώρα της καρπαζιάς ή θα αποκτήσετε δύναμη πυρός και ισχυρή Εθνική Αμυνα. Επίσης οφείλετε να σέβεστε τις συμφωνίες που κάνουμε…

Ο Πούτιν δεν μάσησε τα λόγια του με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Και δεν άφησε περιθώρια να εξαπατηθεί για δεύτερη φορά όταν άλλα είχαν συμφωνήσει και η συμφωνία δεν προχώρησε…





H πρόταση Πούτιν με δεκάδες “βαλιτσάκια” πασών των μυστικών υπηρεσιών να έχουν πάρει φωτιά προκάλεσε συναγερμό στους δανειστές καθώς Ευρωπαίοι και ΗΠΑ έχουν επιβάλλει εμπάργκο στους Ρώσους. Την ίδια ώρα παρακολουθούσαν την Ελλάδα, που κρατάνε με το στανιό στην εντατική, να τον υποδέχεται στην Αθήνα. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή όπως αποκαλύπτεται από την επιστολή Τσακαλώτου.

Στο μεταξύ το σύστημα s-500 εξουδετερώνει το F-35 stealth στην συμπαραγωγή του οποίου συμμετέχει η Τουρκία και στο οποίο ο Σουλτάνος Ερντογάν ποντάρει τα ρέστα του για την δημιουργία πανίσχυρης πολεμικής μηχανής η οποία θα του επιτρέψει να γίνει κυρίαρχος στη Μεσόγειο-ακολουθώντας το “δίκαιο του ισχυρού.

Tο δίκαιο του ισχυρού και η νομιμοποίησή του στις διακρατικές σχέσεις της Αθηναϊκής δημοκρατίας κατά τον Θουκυδίδη

Το δίκαιο του ισχυρού ορίζεται από τους Αθηναίους πρέσβεις στον περίφημο διάλογό τους με τους Μηλίους, που τοποθετείται το 416 π. Χ.: (5,89) δίκαια μεν εν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχώρουσιν (=Στο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων το δίκαιο αποφασίζεται εκεί, όπου υπάρχει ίση δύναμη προς επιβολή του, όμως οι ισχυροί επιβάλλουν ό, τι τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι αδύναμοι παραχωρούν ό, τι τους επιβάλλει η αδυναμία τους). Η εν λόγω περί δικαίου αντίληψη επικράτησε στην Αθηναϊκή πολιτική στην μετά τον Περικλή εποχή. Η Περίκλεια πολιτική που όριζε το πλαίσιο μιας μετριοπαθούς ηγεμονίας (Realpolitik) συγκρίνεται από τον Θουκυδίδη με την διάδοχο κατάσταση, που καθορίζεται από την πολιτική αλαζονεία μιας καταπιεστικής ηγεμονικής δύναμης υπό την ηγεσία του Κλέωνα (Machtpolitik).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του